Nemme proteinpandekager med æble og blåbær

Dagens træning

Dagen har stået på massevis af træning. De første mange timer var jeg på bokse-instruktør kursus, og av av, hvor kan det mærkes nu. Jeg gik lidt i en bokseklub engang, men har ikke bokset i 3 år, så synes det er meget hårdt at starte ud på denne måde, haha.

I morgen fortsætter jeg med yderligere 7 timers kursus, så det glæder jeg mig meget til ;)
20140125-200228.jpg

Pga. al boksningen og travlhed på arbejde, holder jeg pause fra min normale styrketræning fra søndag-tirsdag. Mandag bliver en total hviledag hvad angår træning, søndag er kursus og tirsdag har jeg en BodyFit-time i det nye FW center på Tomsgårdsvej. Og jeg tror ikke kroppen holder til meget mere ovenpå denne weekend…

Efter boksetræningen i dag tog jeg nemlig ud i Loaded Gym, for også at få lidt pump i ryg og ben. Programmet bestod af 5 superset som alle blev kørt 3×15:

 • Superset 1:
  Sumo squat
  SL deadlift
 • Superset 2:
  Wide-grip pulldown
  Bench diagonal step-ups
 • Superset 3:
  Lying leg curl
  BB B.O. row
 • Superset 4:
  One leg glute bridge
  BB bicep curl
 • Superset 5:
  Reverse hacksquat
  Facepulls

Jeg sluttede af med 30 min rask gang på løbebåndet med en lille hældning på 2,5%.
Pyha, små 6 timers træning blev det til alt i alt. Men så har jeg vist også gjort mig fortjent til en lille portion proteinpandekager efter aftensmaden ;)

20140125-200240.jpg

20140125-200253.jpg

Inden og under dagens træning fik jeg forresten testet den nye, forbedrede One Power for første gang. Jeg er meget positivt overrasket over de forbedringer der er sket, og kan sagtens anbefale den. Jeg vil lave en anmeldelse i løbet af næste uge :)

7 comments

 • Charlotte

  Du er for sej!!! De træningsbukser er forøvrigt vildt fede :-) Hilsen Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du gir den da gas!
  og boksetræning er bare perfektion! jubii

  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan

  Hej Amanda

  OT men du har været rundt i en del FW centre, så jeg spørger dig: Ved du om der i nogle FW centre i Københavnsområdet findes en pullover maskine lig den, som Dorian Yates sidder i her?

  http://www.youtube.com/watch?v=DWg9PkHmHB8
  (og http://www.t-nation.com/img/photos/2012/12-718-05/Nautilus.jpg)

  Har ikke set den i FW, men derfor kan det godt være det findes et sted

  Vh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Nu kommer jeg ikke i ret mange centre ;) Men jeg har i hvert fald ikke set en der hvor jeg kommer, desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jan

   Tak for svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Først og fremmest: hvor er du bare super sej! Synes du er så inspirerende, og en skøn blog du har :)

  Jeg har lige et spørgsmål: jeg har set fitnessguru har lavet en protein pulver med vanilje og hvid chokolade smag.. har du smagt den? Synes nemlig lige umiddelbart den lyder lækker, men vanilje bliver bare tit vammelt/ syntetisk.. Så ville lige høre hvad din vurdering er :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Tusind tak :)

   Ja, jeg har smagt den og sammen med jordbær/hvid chokolade er den absolut min favorit :) Den er ret sød, men jeg synes det er på en fantastisk måde. Bestemt ikke vammel ifølge mine smagsløg, men man er jo forskellige.

   Du kan evt. starte med at købe de små portionsposer så du kan smage den, inden du køber en hel bøtte.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Nemme proteinpandekager med æble og blåbær