Fitnessmotivation

Bentræning i Loaded Gym

Dagens træning foregik i Loaded Gym, hvor jeg eeeendelig skulle teste deres lækre udstyr til bentræning. Og wauw, hvor er det altså bare det skønneste center at træne i!

Opvarmningen foregik med 10 min. på stairmasteren, og jeg sluttede også af med 30 min intervaller dér, efter bentræningen. Jeg er fuldstændig forelsket i den maskine, og mine ben er konstant smadrede, fordi jeg bruger så meget tid på den. Håber at det giver resultater i sidste ende!

1520719_10151917233749632_907196471_n

Dagens program:

  • Sumo squat 3×20 + 2x dropset 10-20
  • SL deadlift 3xsumo, 3xnormal
  • Bulgarian split-squat 4×10
  • Narrow leg-press 4×15
  • Lying leg-curls 4×10
  • Superset 4x:
    – One-leg reverse lunge
    – Weighted glute-bridge

Fydaføj jeg havde trætte ben bagefter! Så skyndte mig hjem i sofaen, hvor jeg har siddet med benene oppe lige siden. Jeg har i de sidste par dage modtaget en hel masse spændende mails, blandt andet omkring nogle nye sponsoraftaler og et rigtig spændende projekt med Applepark Photography. Jeg glæder mig meget til vores første møde på fredag.

Aftensmaden i dag stod på kylling, avokado og grøntsager, samt en spinat-protein-blåbær smoothie. Til dessert lavede jeg min elskede protein-fluff og toppede den med hakkede mandler.

Nu kalder dynen snart, for skal tidligt op i morgen og træne ryg, inden jeg har hold og PT-klienter hele eftermiddagen… Jeg glæder mig allerede til at vågne, og starte på en ny, spændende dag :) Ind imellem kan jeg ikke helt tro at det her er mit liv. Jeg bliver næsten lidt forvirret over, at jeg kan bruge al min tid på det jeg elsker. Det er uvirkeligt! Og jeg er så taknemmelig for hver eneste dag, jeg kan bruge på denne måde. Tak for at i, mine kære læsere og klienter, gør det muligt :)

3 Kommentarer

  • MR

    Er der en særlig grund til, at du laver reverse lunge i stedet for en almindelig lunge?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Både forward og reverse lunges (og mange mange andre variationer) indgår i min træning, men i dag var det reverse lunges :)

      Jeg får bedre fat i ballerne med denne type lunge, da forreste ben hele tiden er i jorden og jeg derfor kan lægge vægten 100% der, hele tiden. Der kræver forward lunges mere fokus på balancen.

      Når jeg kører rigtig tunge lunges foretrækker jeg også reverse lunges af netop samme årsag.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • MR

      Tak for svar! Den må jeg prøve næste gang benene skal have en tur.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitnessmotivation