Diætstart!

Dagens træning: Workout Challenge

20131220-192323.jpg

Dagens træning var en fullbody/cardio circuit. En stor del af træningen i denne prep vil bestå af denne type workouts, så jeg er gået i gang med at finde på en hel masse sammensætninger, så jeg har forskellige typer at variere imellem.

For at være ærlig så HADER jeg at træne på denne måde, så jeg har brug for at workout’en er helt fastlagt på forhånd, og det skal meget gerne være sat op som en form for challenge… AMRAP, time challenge eller et eller andet der kan fjerne fokus fra at det er såååå hårdt hele vejen igennem :D

Dagens Workout Challenge:

 • 500 m løb
 • 3 x superset:
  Weighted situps x 10
  Pullups m elastik x 10
 • 500 m løb
 • 3 x superset:
  Russisan twists x 20
  Pushups x 10
 • 500 m løb
 • 3 x superset:
  Reverse crunches x 10
  Overhead squat x 10
 • 500 m løb
 • 3 x superset:
  Cykling x 20
  Military press x 10
 • 500 m løb

Det tog mig 41 minutter at gennemføre, da jeg havde en del udfordringer undervejs. Jeg væltede blandt andet vand ud over det hele, og måtte stoppe op for at tørre det op… Og derudover er jeg overhovedet ikke i form til al det løb! Har stort set ikke lavet cardio siden september, så det var virkelig hårdt! :D Jeg kæmpede mig igennem med 11-12 km/t på løbebåndet.

Btw. I dag var første dag på diæt. Havde helt glemt hvor træls det er at være sulten! Men det er ellers gået fint. Vægten i morges sagde 78,6 kg, så der er lang vej til de 63-65 kilo jeg gerne vil ramme i april.

3 comments

 • sofie

  Hej.
  Hvor finder du inspiration til dine træningsprogrammer, altså nye øvelser osv.? Bruger du en hjemmeside? Er nemlig ved at sammensætte et 3-splitsprogram, men savner lidt inspiration til nye øvelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Jeg finder inspiration ALLE steder :)

   Online er det meget Instagram og Facebook samt 40-50 forskellige hjemmesider og en masse forskellige kanaler på Youtube.

   Jeg synes at Bodybuilding.com er et godt sted at starte :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie stadager

  Jeg glæder mig rigtig meget til at høre, hvad der er kommer til at ske, siden du pludselig starter diæt lige før jul…. Det må være noget rigtig godt!!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Diætstart!