Aftensmad: Spidskålswrap
Selvom jeg er off-season forsøger jeg at holde formen nogenlunde, og for mig indebærer det blandt andet, at undgå stivelsesholdige kulhydrater til aftensmaden.
En af mine low carb favoritter er at lave en wrap af spidskål og fylde den med forskellige former for kød, grøntsager og krydderier. Fyldet i denne wrap bestod af hakket oksekød og grøntsagsmix svitset på panden med tacokrydderi og hvidløgspulver, samt 2 spiseskefylde skyr og lidt finthakket rødløg.
Jeg synes spidskål er den bedste kåltype at bruge til wraps, da den er meget blød og har en vis sødme. Men man kan også bruge andre typer, fx. fungerer hvidkålsblade også udemærket :)
Det er et af mine yndlingstips til middag med andre, for hey: alle kan li meximad! Og om du spiser en spidskålswrap eller hvedewrap, det bemærker de andre ikke.. Hvis de gør, så vil de måske endda hellere have din ;)
Tak for lækkert madbillede, nu ved jeg hvad menuen står på i morgen :D
Hilsen Anna
http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com