Tirsdagens træning

Pre-workout måltid

20131113-104622.jpg

Mit pre-workout måltid igår bestod af skyr & blåbær rørt op med 1/2 scoop One Whey Pistachio Coconut og lidt sødemiddel og toppet med valnødder og mandler. Ved siden af fik jeg også lidt ekstra kulhydrat i form af en One Whey Bar.

Jeg spiste dette måltid ca. 1 1/2 time inden min træning. Spiser jeg for tæt på træning får jeg sidesting og ondt i maven, så jeg skal i hvert fald ikke spise under 1 time før træning.

5 comments

 • Camilla

  Halvanden time plejer også at være min ventetid. :) Læste engang det skulle være to timer, men jeg endte bare med at være mega sulten på det tidspunkt, haha! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Lige præcis, så er der risiko for at det rammer ind i at man er meeeega sulten igen. 1 1/2 time er perfekt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Jeg overvejer at købe de samme bars som du viser på billedet. Mit mål er at tabe mig, så jeg vil bruge dem som måltidserstatning en gang i mellem eller som “sundt slik”. Derfor vil jeg lige spørge dig hvor meget de mætter og om de smager godt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg prøvede de forskellige barer for et par måneder siden, den du har vist, var den jeg havde lavest forventninger til, men blev klart min favorit.
  1,5 time virker som en fornuftig ventetid. Jeg prøvede engang med en time, og endte med ondt i maven og sidestik pga maden. Har jeg ventet meget længere end det, er jeg alt for sulten inden jeg når hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Amanda-Louise :-)
  Jeg er flittig følger af din sundhedsblog! Denne spise ser virkelig lækker ud – har du et bestemt kalorieantal, du går efter ift. måltider inden træning? :-)
  Kh Cathrine Koefoed – http://www.cathrineyoga.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Tirsdagens træning