My Fit Life lanceringsevent: Vinderne!

Fredag & lørdag

20131102-174758.jpg

Pyha hvor har det været nogle hårde dage! Eksamen, prøver, uddannelse, forberedelse, sociale arrangementer, træning… Jeg har haft ret meget stress på!

Heldigvis er det overstået nu, og jeg har nogle dage med lidt mere ro på, inden jeg starter studie igen næste mandag.

Jeg har haft en del overvejelser over hvordan jeg dog skal finde tid til at nå alt det jeg gerne vil. De sidste mange har uger har jeg konstant haft en følelse af, at jeg ikke har tid til at gøre noget 100%… Jeg må snyde hjørner rigtig mange steder, og af den årsag opnår jeg ikke helt de resultater jeg ønsker. Jeg har allerede skåret mine aktiviteter ned til et absolut minimum, så det er ikke en mulighed at finde mere tid på dén konto.

Derfor er jeg lidt i krise lige nu. Eller, krise er nok så meget sagt.
Jeg skal bare have lagt en plan. Den rigtige planlægning kan med garanti gøre en kæmpe forskel, og måske endda frigøre lidt ekstra tid.

20131102-174817.jpg

Hvis mine konkurrencer og konkurrenceforberedelser har lært mig én ting, så er det at med den rigtige planlægning og vilje, så kan alt lykkes!

“Failing to plan is planning to fail.”

2 Kommentarer

  • Amalie Ploug

    Hej Amanda.

    Nu har jeg den seneste tid, faktisk siden juli kigget lidt rundt omkring, alle de bikinifitness atleter, som findes, og jeg er blevet yderst inspireret. Jeg er af bygning meget muskuløs, og har en god grund form. Jeg skriver egentlig til dig for at få ydermere inspiration, dette er dog mere i forhold til kost.
    Jeg er nemlig ikke stensikker på, at jeg vil konkurrere i bikinifitness, men noget jeg savner – som højst sandsynlig kan give mig blod på tanden til evt. deltagelse i konkurrence, er at se yderligere resultater på min krop.
    Jeg træner styrke 5-6 gange om ugen og cardio 4-5 gange. Jeg holder rigtig meget af at løbe, så der går mange træningspas med dette. (o:
    Jeg er 165 cm og vejer omtrent de 56 kg (+/-) og fik sidst målt min fedtprocent til 18,7%. Jeg har svært ved at finde ud af hvordan min kost skal være, da jeg ikke har mere tid til træning end ovenstående, og derfor tænker jeg også at min kost er det næste step mod en mere fit krop.

    Jeg har siden sommeren ikke spist, sukker, brød, kartofler, pasta, havregryn m.m. Da jeg lagde dette bag mig så jeg hurtige resultater, hvor jeg på kort tid havde tabt 2-3 kg.

    Jeg håber du vil give mig et indblik i din kost, og hvordan det hele foregår (:

    Mvh

    Amalie Ploug

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Fit Life lanceringsevent: Vinderne!