Dagens træning

Dagens træning

20131126-112657.jpg

Dagens træning blev klaret fra morgenstunden.
I dag stod den på ryg og bagskulder! Jeg har aldrig rigtig haft det store behov for at have fokus på at udvikle mig ryg, da den ligesom mine biceps kommer meget af sig selv.

Det er dog vigtigt for mig at ramme ryggen regelmæssigt, minimum en gang om ugen, og fra alle retninger. Derfor varierer jeg mine greb og øvelser relativt meget. På den måde f¨år jeg trænet alle de forskellige muskler som ryggen består af.

Dagens program:20131126-112705.jpg

20131126-112713.jpg

Jeg ved ikke hvad jeg vejer nu, da vægten er gemt væk, men jeg synes selv at jeg holder formen meget godt. Der er små 6 uger tilbage af min “offseason” i denne omgang, og jeg nyder den ekstra energi og frihed, samtidig med at jeg faktisk har det rigtig godt i min krop.

Jeg har spist ude en del gange siden DM og der ryger også lidt småkager og bland-selv-slik ned, men ellers holder jeg formen ved at spise sund og proteinrig mad. Og masser af det! Jeg holder mig primært til fedtfattigt kød, fedtfattige mælkeprodukter, bær, grøntsager og lidt frugt.

Desuden er jeg på det sidste begyndt at spise lidt flere komplekse kulhydrater i form af rugbrød, havregryn, brune ris og rodfrugter.

2 comments

 • Caroline - dit træningsprojekt ;)

  Du står SÅ skarpt kvinde! Hamrende lækker! Nu vil jeg også have bland-selv. Det findes ikke i London. Hverken bland-selv eller hytteost :( Dybt tragisk faktisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   :O :O :O Så forstår jeg godt at du snart kommer hjem igen! Sådan kunne jeg ikke leve ;)
   Og tak babe! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Dagens træning