Vil du med til vores lanceringsevent?

Min træningsuge – uge 43

I dag er jeg simpelthen øm i hele min krop. Det har været en dejlig afvekslende træningsuge, men skal nok ikke belaste mine ben og skuldre helt så meget hver eneste uge. Mandag blev hviledag, da jeg sad og skrev eksamensopgave hele dagen. Den blev heldigvis afleveret tirsdag, og siden har jeg nærmest levet i træningscenteret ;)

20131028-112912.jpg

Mine ben og underarme er stadig helt ødelage, efter at jeg lavede min pyramide-circuit og spillede beachvolley i lørdags.. Men det er det hele værd! Det var en supersjov træningsdag :) Vi spillede beachvolley ude på Refshaleøen, hvor der findes en kæmpe hal indrettet til formålet. De to timer fløj afsted, og selvom det var hårdt, havde vi det virkelig sjovt. Man tør bedre leve sig helt ind i det, når man kan lande blødt i sandet ;)

20131028-113000.jpg

1 Kommentar

  • Hej Amanda Louise!

    Super fedt indlæg! Jeg følger dig på instagram, og så dit pyramide-curcuit. Jeg lavede i dag til træning. Det var godt nok hårdt! Jeg er glad for, at jeg valgte at starte med det, ellers ville jeg ikke kunne gennemføre den. Jeg kan allerede mærke mine ben og arme, så jeg tør ikke at tænke på, hvordan de føles i morgen.. :D

    // Cathrine – fitcathrine.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du med til vores lanceringsevent?