Opskrift: Protein Apple Crumble

Min træningsuge – uge 42

  • Mandag: Hvile
  • Tirsdag: Skulder/bryst/triceps (90 min)
  • Onsdag: 55 min. Bodyfit
  • Torsdag: Hvile
  • Fredag: Bodyfit uddannelse
  • Lørdag: Bodyfit uddannelse + 30 min skulder
  • Søndag: Bodyfit uddannelse + 30 min ryg

Jeg tror dette er ugen med mindst træning i hele 2013. To hviledage, og faktisk kun ét rigtigt træningspas i fuld længde, med tunge vægte.

20131021-083506.jpg

Både mandag og torsdag var jeg simpelthen så træt, at jeg valgte at gå i seng, i stedet for at tage til træning. Jeg havde sovet 10 timer fra søndag til mandag, og blev hjemme fra studiet mandag, da jeg virkelig mange ting der skulle gøres, planlægges og organiseres. Min studiegruppe og jeg skal aflevere eksamensopgave onsdag, og så er jeg startet på Bodyfit-uddannelsen som kører hver weekend plus jeg skal deltage på mindst en time om ugen som “lektie”. Vi får heldigvis bevæget os en del på kurset, da der er mange praktiske øvelser, men det er bare ikke det samme som en rigtig træning…

20131021-083517.jpg

Jeg føler kun at jeg har “trænet rigtigt” når jeg har gennemført et godt, tungt styrketræningspas. Men med alle de ting jeg skal, så har der simpelthen ikke været timer nok i døgnet. Af en eller anden grund er mit søvnbehov også steget. I lang tid er jeg vågnet og har været lysvågen før vækkeuret ringede, men nu sover jeg tungt, og “snoozer” flere gange inden jeg kommer op. Og det er selvom jeg får mindst 7-8 timers søvn hver nat. Så hvor jeg normalt ville stå tidligt op og morgentræne i travle perioder, så har jeg simpelthen været nødt til at prioritere den ekstra søvn i stedet…

Og det giver mig så dårlig samvittighed! Når man er vant til at strukturere hele sit liv omkring træningen, så mangler der virkelig noget, når man pludselig må springe den over så mange dage i træk…

20131021-083453.jpg

Heldigvis skal vores opgave afleveres onsdag morgen, og jeg håber meget at jeg derefter kan komme tilbage i en nogenlunde rytme. Jeg starter i hvert fald op på diæt og træningsplan onsdag, og så håber jeg at min søvn bliver normal igen. Tror måske det er kosten der indvirker på at jeg er så træt. Har fået mere sukker og kulhydrat end jeg plejer, og det er min krop jo slet ikke vant til… ;)

20131021-083529.jpg

14 Kommentarer

  • Sarah

    Hvor tager du uddannelsen Body-fit henne? :) Altså, hvem udbyder uddannelsen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Det er Fitness Worlds egen uddannelse :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sarah

      Hvordan bliver man “optaget” på deres uddannelser? Jeg har netop haft et stort ønske om en uddannelse som instruktør på fx et Bodyfit-hold, men jeg har ikke rigtig kunne finde hoved og hale i, hvordan man melder sig til deres uddannelser? Er det bare en mail man skriver eller hvordan? :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      De skriver på deres hjemmeside hvornår der er uddannelser, og så tilmelder man sig en “audition” ved at sende dem en mail. Der udvælger de så dem der får lov til at starte på uddannelsen, hvis der er tilmeldt flere end der er plads til.

      Alle uddannelserne for efteråret er dog startet, så tror først der er noget igen i 2014. Men hold øje med http://www.fitnessworld.dk -> Uddannelser. :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sarah

      Mange tak! :-) Og lige endnu engang tillykke med din flotte præstation og placering til DM! Jeg er vildt imponeret!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Teilmann

    Lige et spørgsmål uden for “topic” :)
    Hvilket mærke og navn er din træningshandsker?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Dem på billederne her er fra Nike. Kan dog ikke huske hvad modellen hedder. Købte dem i SATS for et par år siden :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Teilmann

      Tak for hurtigt svar :)
      Jeg har været på jagt efter et par Nike træningshandsker de sidste 5-6 mdr, og de er bare ikke at finde i diverse sportsbutikker (jeg vil gerne kunne prøve handskerne, og vælger derfor ikke at købe på nettet).
      Kan du anbefale dine Nike handsker eller andre træningshandsker?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Disse Nike-handsker er jeg faktisk ikke specielt glad for. Bruger dem kun når de andre er til vask :D
      Mine normale er af mærket “Energetic” og har noget støtte omkring håndleddet. Dem er jeg rigtig glad for, de er tykke uden at være FOR tykke og omme i vejen, og er nemme at få af/på + støtter godt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frida

    Hej amanda :) jeg ved at du har været igennem nogle sygdomsforløb og jeg ville høre om du har nogle gode råd til at komme igennem det? Jeg har været syg i 8 dage og er først startet på pencillin nu. Føler at alle mine resultater falder på gulvet, selvom jeg spiser sundt. Jeg forsøgte mig med en let omgang bryst/triceps i går men fik det kun værre bagefter. Er der noget at stille op? Kram og tak for at du er min yndlingsblog :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Hej Frida
      Nu hvor du er på penicillin burde du hurtigt få det bedre. Mit bedste råd er at give kroppen ro og så spise så sundt som muligt. Sørge for at kroppen får den rigtige energi samt masser af vitaminer og mineraler. Hvis du får det dårligt af at træne, så er du gået for tidligt i gang. Tag det stille og roligt og start med en let gåtur eller lign., og start så op på træningen igen når du får det bedre.
      SÅ snart du bliver rask skal din form og styrke nok vende tilbage! :)

      Rigtig god bedring! :) Jeg er meget glad og stolt over at høre at jeg er din yndlingsblog :) Tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Sellebejerg

    Hej Amanda hvor mange uger tager din bodyfit uddannelse, og hvor mange timer om ugen bruger du på den? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Jeg kan faktisk ikke huske det :D 6-7 uger tror jeg den ender med at have taget. Jeg bruger ca. 10 timer om ugen på undervisningen og hjemmearbejde og træning derudover :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Sellebejerg

      Haha, okay tak for svaret! :-D Og god fornøjelse med den ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Protein Apple Crumble