Opskrift: Low Carb Protein Muffins

Opskrift: Protein Jordbærkage

20131010-121851.jpg

Jeg var til pigemiddag i går aftes, og til dessert havde min veninde Camilla bagt disse fantastiske Protein Jordbærkager. De var simpelthen så lækre, og heldigvis har hun givet mig lov til at dele opskriften med jer! :)

Ingredienser til 3 stk:
2 dl fine havregryn
1 dl hakkede mandler
½ dl kokos (kan undlades)
1½ scoop vanilje protein (jeg anbefaler One Whey Isolate French Vanilla)
1 dl mælk (kan erstattes af vand)
½ tsk SØD (sødemiddel uden kalorier)
40 gram stevia/isis (sukkerfri) chokolade
Skyr efter ønske
1 frisk vaniljestang
Friske jordbær

Fremgangsmåde:
Bland de finthakkede mandler, havregryn, proteinpulver, SØD og vand sammen til du har en fast kagedej. Fordel kagedejen i en form, så der er et hulrum i midten.
Tag kagen i ovnen til den er sprød udenpå. Ca. 10 min. v. 200 grader. Sæt i køleskab til den er helt afkølet. Tag forsigtigt kagen ud af formen og lad køle yderligere af.

Smelt Stevia chokoladen i et vandbad og gem lidt hakket chokolade til topping. Smør kagen på ydersiden med en kagepensel. Sæt i køleskab og lad tørre.

Bland skyr, vanilje fra en frisk vaniljestand og SØD sammen til den ønskede sødme er nået. Kom cremen i “kageformen”. Top kagen med friske jordbær og mørk Stevia chokolade.

Velbekomme!

I kan følge Camilla på Instagram @Fitnessbyedlenborg og på hendes facebookside Fitness by Edlenborg.

1 comment

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Opskrift: Low Carb Protein Muffins