Q&A: Frie vægte vs. Maskiner

Opskrift: Protein Apple Crumble

I går aftes eksperimenterede jeg lidt med en sundere version af min yyyndlings dessert: Apple Crumble! Desværre indeholder originalen rigtig meget kulhydrat og fedt, og det går jo ikke i længden… Derfor er jeg glad for at kunne fortælle, at jeg nu har opfundet denne version, som man kan tillade sig at nyde lidt oftere.
Den er nemlig propfuld af sundt fedt, fibre og proteiner :)

20131019-161516.jpg

Ingredienser til 4-6 portioner:

Jeg linker til det protein jeg selv benytter og foretrækker rent smagsmæssigt, men i kan bruge lige netop det i har lyst til :)

Fremgangsmåde:
Æbler skæres i mindre stykker, fordeles i et ovnfast fad og der drysses sukrin og kanel hen over. Derefter blandes de øvrige ingredienser i en skål, og der kan evt. tilsættes lidt vand hvis det bliver for tørt. Blandingen fordeles hen over æblerne, og til sidst drysses der igen med sukrin og kanel.

Bages i ovnen ved 200 grader i 30 min., derefter 5 min på 300 grader.

Jeg serverede min med lidt skyr rørt op med flydende sød, samt lidt blandede nødder.

Macros:
Kalorier: 1003
Protein: 92 g.
Kulhydrat: 84 g.
Fedt: 35 g.

(deles på 4-6 portioner)

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A: Frie vægte vs. Maskiner