Video: DM i Bikini Fitness +168 cm

Min forvandling 2011-2013

Det er ingen hemmelighed at jeg ikke altid har haft en trimmet bikini-krop. Det er heller ingen hemmelighed at jeg knokler for at holde min “nye” krop i form.
For bare 2 1/2 år siden så jeg helt anderledes ud, og jeg synes det er vigtigt at pointere hvor meget man kan opnå, hvis man beslutter sig for, at man vil!

“Focused, hard work is the real key to success. Keep your eyes on the goal, and just keep taking the next step towards completing it. If you aren’t sure which way to do something, do it both ways and see which works better.”
– John Carmack

Min forvandling fra juli 2011 til oktober 2013:

Juli 2011: ca. 85 kg.
lalala7-017lalala7-011

Oktober 2013: 70 kg.DM2013BBdk7

Jeg får stadig mange mails fra piger og fyre som ønsker min hjælp til at opnå drømmekroppen og komme i form. Helst lige nu, eller senest i morgen.

Min egen rejse har lært mig, at der ikke findes smutveje. Hvis der gjorde, tro mig, så havde jeg fundet dem. Det bedste du kan gøre er at starte. Start i dag, og begynd stille og roligt at arbejde dig hen imod dit mål. Om det er vægttab, bedre sundhed, at stille op i en fitness konkurrence eller noget helt fjerde… Start i dag.

Det har taget dig hele livet at nå hertil. Den krop du har nu, er formet af din livsstil indtil denne dag. Hvordan kan du forvente at du kan smide 15 kilo og blive fast og stram på 30 dage, hvis du har brugt de sidste 3 år, på at tage kiloene på, gennem en usund livsstil?

I stedet for at have så travlt, så beslut dig for hvor du vil hen, læg en plan og sæt realistiske delmål. Intet er uopnåeligt, hvis du starter i dag og aldrig giver op!

“In order to get from what was to what will be, you must first go through what is.”
Anonymous

Har du brug for hjælp til at komme godt i gang med sund kost og effektiv træning?
Jeg er hjælper gerne med coaching og et skræddersyet kost eller træningsprogram. Læs mere under “Personlig programlægning” eller kontakt mig på kontakt@amandalouise.dk for mere information om muligheder og priser.

Se flere billeder og læs mere om mig og min udvikling på siderne “Min baggrund” og “Min udvikling i billeder

5 Kommentarer

  • Sussi

    Så motivererende!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

    Takket være blandt andet inspiration og motivation fra dig og din udvikling, har jeg nået mit første delmål. Jeg var endda nået 2,1 kg længere ned, uden jeg havde vejet mig og fundet ud af, hvor langt jeg var nået. Og det var endda inden jeg havde nået at finde på en belønning for at nå det mål. Du har været så motiverende for mig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Tusind tak for din kommentar. Det gør mig virkelig glad at jeg har bidraget til at du har nået dit første delmål. Stort tillykke og virkelig flot klaret!
      Jeg håber at du fortsat vil kunne finde inspiration her på blog blog, og at du fortsætter arbejdet :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Du kan også ved et mindre beløb få lagt trænings og kostplan af hende. Jeg har selv fået lagt en plan for min kost og træning hos hende, og kan uden at tøve klart anbefale hende. Hun er selv en pige der har vejet for mig, og som har kæmpet en brag kamp for at til der hvor hun er nu. Og du kan læse hendes historie lige her , og se hendes egne før og efter billeder her . […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten

    Hvor er det imponerende. Det er sejt gået!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: DM i Bikini Fitness +168 cm