Indvejning og natmad

Tanker efter Debutantstævnet

Så er Debutantstævnet overstået og jeg er kommet hjem med en hel masse oplevelser og tanker. Ville gerne skrive en masse om alle de smukke atleter jeg har set, og om hvor glad og stolt jeg er på deres vegne – for det er jeg! Alle der har stået på den scene er vindere i mine øjne! I, der nu har prøvet det på egen krop, i ved hvad jeg mener :)

Men mit fokus er nu 100% på min egen klasse og min egen form til DM om små 4 uger.
Jeg vil være helt ærlig og indrømme, at jeg er lidt ked af den vej dommerne går i den høje bikiniklasse. Pigerne i finalen var fantastisk smukke og i rigtig god form – ingen tvivl om det! Men jeg ville gerne have set nogle lidt mere fyldige/muskuløse piger gå videre. Der var trods alt et line-up på 32 piger at vælge imellem. Efter min mening var pigerne i klassen +163 generelt langt mere “fitness” end pigerne i +168.

Jeg vil lige understrege at det jeg siger ikke er, at pigerne i den høje klasse ikke var virkelig smukke og i fantastisk form! Slet ikke. De så alle sammen brand-godt ud og har fuldt fortjent deres placeringer!

Men med de udtalelser jeg selv fik fra dommeren sidste år, når jeg ser på sidste års vinder, samt hvad der bliver dømt efter til de udenlandske mesterskaber osv… Så har jeg svært ved at se, hvorfor dommerne vælger ud som de gør.

Jeg er selv aaaaaaaaalt for stor og blød til den klasse, som det ser ud.
Så hvad gør man lige? 4 uger inden. Efter at have kæmpet i et helt år, med fuldt fokus på at tage kvalitetskilo på, i form af muskler. Heldigvis har jeg da nydt forløbet det meste af tiden og: “Time you enjoy wasting is not wasted time”… Meeeen alligevel ;)

Nå, jeg giver ikke op så let ;) Men det betyder at jeg ændrer lidt i planerne. Beholder min basale struktur på både træning og kost, men ændrer sammensætning og mængder.

Kostplanen hedder stadig 3 dage low carb med nu 1600 kcal fra fortrinsvis fisk, nødder, proteinpulver og grøntsager, efterfulgt af 1 dag high carb fortrinsvis brune ris, fisk/kylling og grøntsager.

Træningen ændres også. Der bliver flere superset og lidt mere cardio (primært i form af løb og incline walk på løbebånd + evt. powerwalks). Desuden ændrer jeg strukturen sådan at det bliver et 3-split fremfor det nuværende 4-split.

Vil gerne prøve at skrive mere om min trænings- og kostplan op imod konkurrencen, men i kan godt forberede jer på, at der måske bliver lidt stille de næste 4 uger. Det bliver hårdt det her, og jeg er langt fra sikker på at det lykkes i tide. Men nu har jeg jo bestemt mig for at jeg skal på scenen, og så er det sådan det bliver :) Hvad resultatet så ender med at blive.. Tja. Må tage det som en oplevelse.

Lidt billeder af formen fra morgenens skulder/cardio session:

20130908-195925.jpg

20130908-195932.jpg

20130908-195938.jpg

20130908-195946.jpg

14 Kommentarer

  • Sussi

    Glæder mig til at følge dig de næste uger – er sikker på du kommer til at stå knivskarp :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har haft de præcis samme tanker som dig ang. pigerne i +168, hvilket også har sat mine overvejelser i gang til at komme på scenen. De er i flot form uden tvivl, men i forhold til nr. 1 og 2 i +163, så er der en kæmpe forskel, og der var meget mere kød på pigerne i +163. Jeg ved godt, hvem jeg helst vil ligne.
    Held og lykke med at nå din ønskede form i tide!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

    Hørt!!!

    Helt enig!!!

    Smukke smukke smukke piger! Men for pokker – hvor var mullerne. Jeg synes det var skind og ben og ikke muller der endte med at gå videre og i top tre.

    For mig en kæmpe forskel på DK og udland.

    Jeg synes du ser brand godt ud!! Virkelig flot form! Hepper

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

    Hvor finder jeg billeder og resultater???

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Bodybuilding.dk, dbff.dk og bodybooster.dk vil jeg tro :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Julie

    Kære Amanda,

    Jeg tænkte meget på dig i weekenden.

    Jeg stod selv på scenen i den høje klasse som atlet nr. 206. Jeg havde trænet op så jeg netop havde mere volume og masse fordi jeg var overbevist om det var det ideelle for netop bikini fitness og hvad jeg ser i udlandet.

    Da jeg ikke kom i finalen blev jeg ret skuffet – også mhp dem der gjorde. De var flotte, men ift netop de to andre klasser var det helt anderledes vurderet.

    Jeg håber du holder fast i din overbevisning om hvordan en bikinipige skal se ud – man skal selv kunne stå fast ved det man tror på.

    GOD vind

    Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Kære Maria

      Jeg er helt enig, og holder helt sikkert fast i min egen vision :)
      Det vigtigste for mig er også nærmere at vide at jeg kan få præcis den krop jeg gerne vil have, ikke at stå med en medalje om halsen (selvom det selvfølgelig ville være skønt)

      Håber du havde en god oplevelse på scenen, trods alt :) Du stod virkelig flot, efter min mening!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene S

    Hej :-)

    Jeg stod også i +168-klassen, og da jeg kun har trænet seriøst i ét år, var jeg selvfølgelig godt klar over at der ville være nogle piger, som bare havde et bedre udgangspunkt end mig, men da jeg så finalisterne, blev jeg også ret ‘skuffet’ over den manglende muskelmasse.
    Jeg ved godt, at performance også tæller en del i bikiniklassen, men jeg syntes – ligesom dig – at de lavere klasser stod væsentligt skarpere, og jeg har af samme grund valgt ikke at stille op igen, da den (+168) bikinifysik der efterstræbes i Danmark ikke afspejler hvordan jeg gerne vil se ud :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Jeg kan sagtens følge dig og er helt enig!
      Nu har jeg valgt at give den gas frem imod DM, men jeg går ind i det helt uden forventninger.
      Og hvis det virkelig er looket de vil have, så stiller jeg nok heller ikke op igen..

      Men håber blot at forbundet endnu ikke helt ved hvad de vil se hos en bikinipige… Og har fundet ud af det til DM ;) haha
      Optimisme længe leve!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marlene S

    Om ikke andet stiller du vel – ligesom jeg gjorde – primært op for din egen skyld, og så kan det jo aldrig gå helt galt :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Lige nøjagtig! Skal bare have en god og festlig dag :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Du ser brand godt ud.. og forstår dine tanker op til dm.
    Men du har da ikke specielt mere masse selv, end fx. top 3 i debutantstævne? Altså ikke for at være ond eller noget… men de er jo cuttet helt ned på scenen og kan ikke undgå at se tynde ud, men det ligner da ud fra dine billeder ikke at du har mere masse… eller måske det bare er mig,
    Men keep up the good work :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Forstår godt hvad du mener, og er delvist enig :) Synes at specielt top 2 stod brandgodt, men derfra blev det lidt for skinny til min smag og mine forventninger til hvordan en bikini-pige skal se ud. Men det er jo også bare min subjektive opfattelse :)

      Selvom de er cuttet helt ned, synes jeg alligevel at fx ben og bagdele godt kunne have haft mere fylde.

      Det jeg mener er nok mest, at jeg havde håbet at dommerne gik efter et liiiidt blødere look end tilfældet var :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Ej hvor sjovt. Jeg sad og tænkte det samme idag, ikke nødvendigvis i den gruppe, også lidt i din mindre at dem som gik videre undtagen Mette (nr 2) fra den lave gruppe manglede lidt. Det forbavsede mig også hvor små de ser ud på scenen, har kigget på mange af billederne af Lotten (nr2 fra den høje klasse) og hun ser meget mere muskuløs ud der. Jeg er bare spændt på at se hvad der stå på scenen til DM. Held og lykke :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indvejning og natmad