En presset bikinipige...

Status på formen

Så er det blevet tid til en lille status på formen! :)

Der er gået 9 dage siden jeg skruede yderligere ned for maden og op for cardioen, og tingene begynder heldigvis at rykke lidt nu. Lige i dagene efter Debutantstævnet gik vægten 2 kg. ned, men derefter lå den ret fast omkring de 74-75 kg.

Jeg kunne se forandringerne i spejlet, og også måle dem på kroppen, men vægten rykkede sig ikke! Det gjorde selvfølgelig at jeg begyndte at tvivle lidt på mine resultater.. Tabte jeg mig virkelig som jeg skulle, eller så jeg syner?

20130918-082723.jpg

Da jeg så hoppede på vægten igår morges var der på magisk vis røget næsten 1,5 kilo! Og her til morgen endnu 500 g., så jeg nu er nede på 72,6 kg.

Det er et vægttab på 3,8 kilo på 9 dage, så jeg kan jo kun være glad og tilfreds! :)

Jeg har 13 dage endnu inden jeg starter en let “væskeudtømning” op imod konkurrencen, og begynder egentlig at blive ret overbevist om at jeg nok skal nå den form jeg havde planlagt :)

Jeg har på de 9 dage tabt hele 3 cm. om “det tykke sted” på hvert inderlår, hvilket har været mit største problem hele vejen. Min overkrop taber sig nemt, men jeg har alle mine genstridige fedtdepoter omkring lår og numse, og det gør desværre at min underkrop ser meget utrænet og tung ud på scenen.

Det har dog aldrig været min plan at de skulle hakkes helt ned. Jeg HAR store lår, og selvom jeg har arbejdet på at reducere dem og gøre dem strammere, så har jeg ikke arbejdet hen imod at de skulle svinde helt ind.
I mine øjne skal en bikinipige have relativt store lår, og mit mål har derfor været at få en strammere underkrop og en mere muskuløs talje og overkrop, så det hele passer bedre sammen.

Jeg begynder at glæde mig mere og mere til konkurrencen… Det bliver den fedeste weekend! Har absolut ingen forventninger, andet end at jeg gerne vil være tilfreds med min egen krop og indsats :) Jeg glæder mig til at følge de andre atleter der skal stille op, specielt alle de andre i teamet og dem jeg kender derudover.

20130918-082711.jpg

20130918-082718.jpg

4 Kommentarer

  • Sabrina

    Kan du ikke fortælle lidt om hvad du spiser i løbet af en dag? Er meget interesseret i at hører hvor meget mad og hvad du spiser i disse dage, hvor du kæmper med at komme ned i vægt:-)??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Ja, det ville meget interessant at høre om din kost og mængder på den mad, som du indtager. :) Når du engang får mere tid, så ville det også være fedt med et indlæg som forklarer, hvordan man stiller op til Bikini Fitness! Du er for sej, keep up the good work!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En presset bikinipige...