Tanker efter Debutantstævnet

Lidt om diæten

Så er første dag på 1600 kalorier ved at være overstået – har været oppe siden 5:30 og klokken er nu 20:30, men jeg har stadig min godnat-shake til gode :) Det tegner godt!

Jeg får 6 måltider, og derudover BCAA (aminosyrer) pre- og post workout.
Godnat-shaken består af et scoop One Casein, helst i smagen Double Chocolate. Jeg er en uforbedrelig chokoladegris ;)

20130909-201035.jpg

Min morgenmad er meget speciel og består af: tun, selleri, dijon-sennep og valnødder samt en shake af 1 scoop One Whey Isolate Chocolate Mint blandet med vand. Haha, det lyder virkelig som en skør kombination, men det smager SÃ… GODT. Det synes min diæthjerne i hvert fald ;)

Frokosterne er primært asparges, hvid fisk, mandler og dijon-sennep. Nemt, kalorie- og kulhydratfattigt men overraskende mættende.

20130909-195449.jpg

Jeg er helt sikkert sulten, men lige nu er min motivation så høj, at det ikke rigtig gør mig noget. Jeg har vildt travlt hvis jeg skal nå formen, og hver eneste træning og alt hvad jeg spiser tæller. Der er slet ikke plads til overvejelser om at springe noget over eller spise noget forkert… 27 dage. Det er godt nok ikke lang tid.

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Tanker efter Debutantstævnet