Just my luck.. Syg IGEN!

Dagens træning

Efter små 16 timers søvn, massevis af hvidløg, panodiler, halspastiller, C-vitamin, ingefær og tusind kopper te, havde jeg det meget bedre i dag. Har stadig ondt i hovedet og er meget forkølet, men slet ikke i samme grad som i går, hvor jeg intet kunne.

Jeg må dog beklage overfor dem, der har været i nærheden af mig i dag.. Jeg ved godt at jeg virkelig lugtede af hvidløg! Haha! :D Det er lidt pinligt og ulækkert, men målet helliger midlet og jeg skulle bare være rask i en fart! Håber det er ude af kroppen til i morgen ;)

Jeg gjorde i hvert fald et forsøg på at svede det ud, jeg havde nemlig til min sidste tunge bentræning inden DM! Jeg plejer at stige 1-2 kilo på vægten i dagene efter bentræning (væskeophobning), så derfor er det vigtigt ikke at træne ben lige op til konkurrencen. Efter planen skulle den have været igår, men jeg vurderede at det var ok at det blev i dag i stedet.

For sjovs skyld har jeg udover sæt og reps også noteret mine vægte denne gang. Jeg kalder dette en tung bentræning, men det er selvfølgelig med det forbehold at jeg har kørt en rimelig hård diæt og ikke smagt et hurtigt kulhydrat i flere uger ;)

Dagens program:20130928-185608.jpg

Til sidst lidt billeder af dagsformen. Morgenvægt: 74 kg.
Jeg er egentlig meget godt tilfreds, taget i betragtning at jeg stadig spiser min almindelige mad (inkl. salt), drikker normalt og er semi-inficeret af en fæl forkølelses-hals-virus-ting. Glæder mig til at se hvad der sker når al væsken ryger i næste uge :)

20130928-185550.jpg

20130928-185558.jpg

Ps. Og ja der gik hul i mine tights under træningen :( De er nu smidt ud! ;)

2 Kommentarer

  • Christine

    Hvor ser du bare mega godt ud! Tror du kommer til at stå rigtigt stærkt :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Tusind tak! :) Jeg har absolut ingen forventninger, men begynder heldigvis selv at have en god følelse omkring det! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just my luck.. Syg IGEN!