Om træning og proteinpandekager

Torsdagens træning

I går var “cardio-dag” og den startede vanen tro med en lang løbetur. Jeg gad egentlig slet ikke, men da jeg kom afsted var det en fantastisk tur. Havde helt vildt meget energi, jeg fristes til at sige “lette ben”, og løb ubesværet afsted i det gode vejr.

20130905-180612.jpg

Jeg havde glemt at lade mit GPS-ur op, så løb uden den store fornemmelse for tid, hastighed og distance. Havde sat min telefon til at tracke turen, men jeg kunne jo ikke rigtig følge med på undervejs.
Efter ca. 7 km. tænkte jeg, at jeg hellere måtte tage det lidt roligt. Havde store planer for eftermiddagens træning, så jeg powerwalkede resten af vejen hjem. Stadig med godt humør og overskud endte jeg med at have løbet/gået næsten 12 km.
Følger min diæt 100% så ved virkelig ikke hvor energien kommer fra! Det må være fordi jeg er så fuld af spænding over Debutantstævnet i weekenden ;) De af jer der er så uheldige ikke at kunne være der på dagen, kan forresten streame hele showet online på www.bodybooster.dk.

Til eftermiddagens træning havde jeg planlagt at prøve kræfter med denne crossfit-inspirerede workout:

http://youtu.be/8g8cJpVZldk

Jeg kørte 4 runder, og hver runde varede mellem 5-7 min., så det var en relativt kort men meget intens workout. Efter en kort pause fortsatte jeg med lidt yderligere core- og kredsløbstræning:

4 runder:
20*Kettlebell Plank Row
20*Medicin Ball Twists
1 min løb (2,5% incline – 12,5 km/t)

4 runder:
10*Decline Dragon Flags
1 min løb (2,5% incline – 12,5 km/t)

On a different note, så sad jeg og så TV2 Vejret mens jeg skrev dette indlæg. Og nu lover de jo dårligt vejr fra på mandag :( Derfor har jeg besluttet at jeg skal have mig en ny vinterjakke! Jeg tror jeg vil have sådan en stor, lang parka, og har fundet ret mange nye kollektioner af vinterjakker på Zalando.dk som jeg synes ret godt om.. Hvad er jeres erfaringer med at handle hos dem?

2 Kommentarer

  • Nana

    Zalando er easy peasy, så shop løs! Hatten af for din selvdisciplin. Meget inspirerende!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om træning og proteinpandekager