Vejen til DM: 9 weeks out

Vinderne af den store Fitnessguru Sample Giveaway

20130805-130158.jpg

Så har jeg udtrykket vinderne af konkurrencen! Stort tillykke til:

Annemette K.
Frk. Sveske
Nanna V.

De heldige vindere har vundet samples af alle de forskellige varianter af One Whey og One Whey Isolate, samt de nyeste smagsvarianter af de lækre One Whey Bars. Mums! :)

Jeg har sendt de heldige vindere en mail :)

Og så vil jeg lige slutte af med at sige tak til alle der deltog! Over 120 deltagere i alt, det er jo helt vildt. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at afholde flere konkurrencer for jer i fremtiden :)

4 Kommentarer

  • Wee! Lucky me – for once ;-)
    Jeg glæder mig meget til at modtage pakken med de mange smagsprøver – satser lidt på at finde min nye protein-favorit i pakken.
    Tak.
    KH
    – frk. sveske

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Endnu engang stort tillykke! Jeg er sikker på at du finder mere end en favorit ;) hehe

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fast læser

    Jeg har flere gange overvejet at bestille fra Fitnessguru, men jeg under mig lidt over priserne. F.eks koster en bøtte Whey protein 159 svenske kroner. Omregnet burde dette give ca. 136 danske kroner, men når man vælger “ship to Denmark” står der at det koster 159 danske kroner. Dette giver en merpris på ca. 17% for alle produkter for danske kunder ift. de svenske. Så er der egentlig ikke særlig billigt længere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Jeg tør ikke udtale mig om kurser og valutaforskelle på Fitnessguru’s hjemmeside mellem danske og svenske kroner, men hvis du sammenligner med fx. Nutraminos valle-protein der de billigste steder i DK koster 199 for 750 g. eller 399-499 for 2000g., så er Fitnessguru stadig billigere – og da især set i forhold til smag og kvalitet! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til DM: 9 weeks out