Fredag = vejedag

Update på formen

Her til morgen hoppede jeg på vægten, selvom jeg normalt kun vejer mig fredag. Men efter at vægten var så høj igår, så måtte jeg dobbelttjekke om det var pga. væskeophobning, eller om vægten virkelig står stille.

20130817-205315.jpg

Heldigvis var den faldet! Jeg har endelig brudt mit plateau (har vejet mellem 76-78 kg de sidste mange uger) og er nu under 75 kg. Hurra! :)

20130817-205303.jpg

Billederne her er fra i dag, taget efter morgenmaden. Synes jeg kan se at der er sket fremskridt fra sidste uge, og nu har jeg jo så også tabt mig både i centimeter og på vægten.
Derfor ændrer jeg alligevel ikke i min cardio eller kalorierne for næste uge.

Dvs. jeg fortsætter med mine 2000 kalorier dagligt.
Træningen består fortsat af 60 min. morgencardio (normalt 8 km løb + opvarmning/cooldown) & 12 min. intervaller efter styrketræning. Derudover har jeg jo selvfølgelig min styrketræning (3-dages split) og min cardiodag, på hvilken jeg har to gange cardio eller 60 min. cardio + yoga.

“Succes’s isn’t given. It’s earned. On the track, on the field, in the gym. With blood, sweat and the occasional tear.”

2 Kommentarer

  • Mie

    Hej Amanda Louise. Det er spændende at følge din blog og din fremgang imod konkurrencen. Jeg er absolut ingen ekspert, men jeg undrer mig lidt over, at ud lægger så stor vægt på cardio ifm. dit vægttab op til konkurrence. Jeg ville umiddelbart tænke, at risikoen for at komme til at forbrænde muskelmasse er større på den måde end hvis man i højere grad baserede vægttabet på reduktioner i kalorieindtag. Især ved højintensitetstræning (som spinning, spurt osv.) kan musklerne kun forbrænde glycogen (og i meget ringe grad fedt), hvorfor muskelmasse nedbrydes og omdannes til glycogen, hvis der ikke er tilstrækkeligt med kulhydrat i musklerne, hvilket der måske tit ikke vil være, når man er i kalorieunderskud? Det kunne være interessant at læse dine tanker om det. Vh. Mie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Rigtig godt spørgsmål Mie :) Jeg besvarer det i et indlæg inden længe :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag = vejedag