Nordic Fitness Giveaway

Travl lørdag

Jeg nåede slet ikke at skrive om min dag igår, for jeg havde simpelthen så travlt! Begyndte med en times cardio fra 06:30-07:30, og så stod den på job fra 8-13.
Jeg tog en lille pause da jeg fik fri, og så fortsatte dagen ellers med styrketræning og intervaller på crosstraineren.

Energien var ikke noget at råbe hurra for, og da jeg endelig kom hjem, var jeg helt kvæstet.

Lyspunktet på dagen var, at jeg faktisk ikke har haft problemer med maven siden træning igår. Har været lidt oppustet og følt en smule ubehag, men slet ikke i samme grad som før, og har ikke haft decideret ondt :) wuhu!

Styrketræningen stod på ryg, og energien var som sagt ikke fantastisk. Jeg har svært ved at holde intensiteten i min træning for tiden, men prioriterer at holde vægtene tunge og volumen oppe – dvs. samme vægt, sæt og gentagelser som til sidste træning.
Det gør dog at mine pauser bliver længere. Det tager simpelthen længere til før jeg er “klar igen” efter hvert sæt. Det gør at det tager lidt længere tid at komme igennem programmet, men til gengæld er den samlede intensitet bevaret, tænker jeg.
Derudover booster jeg jo kalorieforbræningen med min morgen- og post-workout cardio, så der kommer masser af sved på panden alligevel!

Status på formen:

20130901-111406.jpg

20130901-111411.jpg

Begynder at kunne se fremskridt, men vægten ligger stadig helt oppe på 77-78 kilo. Synes godt nok der er lang vej til den fantatiske form man ser hos mange af bikini-debutanterne!
Men må huske på at jeg har 5 uger endnu, og at jeg ikke skal stå klar før da. Det er bare virkelig svært ikke at sammenligne sig selv med alle de smukke atleter!

Glæder mig dog rigtig meget til at se alle på scenen i næste weekend, og til at få en endnu bedre fornemmelse af hvad dommerne gerne vil se i klassen.

Jeg kommer selv til at være med i Ringsted hele lørdagen, da jeg skal være hjælper for min smækre veninde Camilla Christiansen, som stiller op i bikini :)

2 comments

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Nordic Fitness Giveaway