Repost: Min baggrund

Torsdag

Jeg havde carb re-feed i dag, og det var virkelig tiltrængt! Kan stadig mærke udmattelsen i kroppen (særligt benene!) men energiniveauet har trods alt været bedre end igår. Håber meget at denne energi holder indtil bentræning i morgen eftermiddag, ellers ved jeg ikke om jeg kommer igennem! ;)

Inden morgenmad i dag gik jeg en powerwalk på 7 km. og så cyklede jeg fra Nordvest til Gentofte for at få målt min fedtprocent.

Den blev målt til at være på 18%, hvilket faktisk er lavere end jeg havde frygtet. Målet til DM er at komme under 15%, og gerne ned omkring de 12-13 stykker. Så der er et stykke vej endnu, men det er ikke umuligt :) Det kræver bare masser af hårdt arbejde!

Kroppen driller dog rigtig meget for tiden. Kæmper med ondt i maven og en vægt der ikke er til at stole på. Det er sindssygt frustrerende, men jeg tager en dag ad gangen, og fremover vil jeg forhåbentlig også kunne se mine fremskridt på fedtprocent-målingerne.

20130829-203218.jpg

20130829-203223.jpg

20130829-205249.jpg

4 comments

 • Kristine

  Årh jeg synes faktisk det er rart du er ærlig omkring tingene driller. Jeg er selv utrolig frustreret fordi maven driller, og kroppen ser dvask ud selvom jeg har fulgt min kost og træningsplan. :( det er så demotiverende, MEN jeg giver sgu ikke op, jeg må i fællesskab med dig lige holde ud og kæmpe videre selvom det er træls. Skal kroppen nok arte sig, det er jeg sikker på!
  Du skal nok se formidabel ud på den scene (og jeg skal nok se formidabel ud uden for scenen). Let’s keep fightin’ ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Sådan Kristine! :)
   Det kan drille for os alle sammen ind imellem, og det er virkelig træls. Men så længe vi ikke giver op, så ender vi med garanti der hvor vi gerne vil være!

   Dejligt at vide at du kæmper med! Vi er stærkest sammen! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvilken målemetode bruger du til at måle fedtprocent? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Repost: Min baggrund