FYI

Søndag

20130818-195745.jpg

Jeg har følt mig lidt sløj siden igår, men stod alligevel tidligt op for at lave morgencardio inden arbejde.

Jeg har haft “high carb” dag, men på trods af en solid morgenmad med masser af havregryn og frugt, har jeg haft det halvdårligt hele dagen.

Derfor blev min styrketræning også kortet lidt ned. Det var skulderdag, og jeg kørte dumbbell seated shoulderpress, derefter dips supersettet med front raises og til sidst push press supersettet med lateral raises.

Jeg holdt mine vægte tunge og kørte normale antal set og reps. Når jeg nåede failure (skete hurtigere end normalt pga de korte/manglende pauser) holdt jeg små, korte pauser á få sekunder, og pressede de sidste reps ud på den måde. Jeg kørte 4*10 i alle øvelser, og det tog sammenlagt ca. en halv time at komme igennen de fem øvelser. Pulsen var høj og sveden dryppede hele vejen igennem.

Jeg håber at de ekstra kulhydrater jeg får i aften gør, at jeg er friskere i morgen. Så regner jeg med at kombinere ben-dag med et par skulderøvelser i form af overhead squat og clean and press.

Jeg er ret stor fan af den slags helkrops-øvelser, og især nu hvor jeg cutter, er det optimalt at få aktiveret så mange muskelgrupper som overhovedet muligt. Normalt kan det dog ikke lade sig gøre, da jeg systematisk udtrætter en enkelt muskelgruppe pr dag. Fx. er skuldre helt ødelagte på ben-dag (som er dagen efter). Tror dog ikke at dagens workout har haft samme effekt, selvom den føltes hård undervejs. Vi får se i morgen :)

20130818-195353.jpg
Dagens high carb morgenmad :)
Bestående af: Cheasy 0,1% med vanille, havregryn, 1 scoop One Whey Pistachio Coconut fra www.fitnessguru.com, lidt stevia, kanel, friske blåbær og en banan skåret i skiver.

Muuuums! :)

2 Kommentarer

  • Marie

    Hej, jeg ved ikke om du kan hjælpe mig, men jeg er igang med at træne efter fødsel, min datter er 4 uger.
    Jeg er igang med vægttab og vil også gerne strammes op over det hele (mave, lår, arme, ben).
    Jeg tænker det skal være et full body program da jeg er lidt afhængig af at have min datter med til træning og det kræver lige at det hele passer sammen, så der kan være dage jeg ikke kommer afsted.
    Jeg er bare i tvivl om hvilke øvelser jeg skal lave ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Hej Marie

      Mange tak for din forspørgsel, jeg vil meget gerne hjælpe dig. Dog hører det ind under mit tilbud om en personlig programlægning, som du kan læse mere om her: https://amandalouise.dk/bestil-program/

      En personlig træningsplan koster 549 kr. og du er velkommen til at kontakte mig på kontakt@amandalouise.dk hvis du har yderligere spørgsmål :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FYI