Dagens træning

Nordic Fitness Giveaway

Juhuuu! Det er tid til endnu en giveaway! :)

Denne gang er det nordicfitness.dk der sponsorerer et gavekort på 400 kr., til brug på deres hjemmeside :)

De har et bredt udvalg af udstyr til blandt andet fitness og styrketræning, så der er rig mulighed for at få opgraderet hjemme-træningscenteret lidt ;)

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvori du fortæller hvad du vil vælge, hvis du vinder :) Husk at angive din mailadresse og dit fulde navn. Konkurrencen lukker for deltagelse mandag d. 2. september kl. 20, og jeg offentliggør vinderen tirsdag kl. 12.

Et gavekort på 400 kr. rækker til meget inde på deres afdeling for fitness/yoga/pilates udstyr, og til inspiration kan jeg fortælle lidt om hvad jeg har i mit eget “Home Gym” :)

Min lejlighed ikke er den største i verden, men jeg har fundet plads til de vigtigste ting:

 • Træningselastikker
 • Sjippetov
 • Yogamåtte
 • Swissball

I forbindelse med mine konkurrence-forberedelser har jeg også anskaffet mig en smart lille ministepper, sådan at jeg ikke altid er afhængig af vejret, eller af at skulle hen i fitnesscenteret for at lave min cardio.

Skærmbillede 2013-08-30 kl. 21.53.48

Jeg havde ikke ret høje forventninger til den, men har været positivt overrasket over at den er særdeles fremragende til at få pulsen op! Og så kan jeg se tv-serier imens – win!

Jeg ville ønske at jeg havde plads (og råd) til at anskaffe mig en rigtig crosstrainer – det kunne være lidt lækkert! Men så længe jeg deler lejlighed med min roomie og er på SU, så må det nok blive ved drømmene.. Gavekortet på 400 kr. rækker måske heller ikke helt til sådan en sag, men man har jo lov til at drømme ;)

51 comments

 • Christine Friis Møller

  Jeg tror jeg ville bruge det på enten Exertube, hvor jeg lige så vel kunne købe et par stykker fra start, så jeg har til et senere tidspunkt også. Ellers ville jeg købe en mini step, som jeg har overvejet i et godt stykke tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Jeg har lige opdaget at der findes pilates – hahah nej er bare lige begyndt at dyrke pilates og det er simpelthen fantastisk. Jeg kunne godt bruge 400 kr. på nordicfitness til bl.a. en dejlig yoga/pilates måtte. Dem i fitness er ikke helt tip top og OMG nordicfitness vrimler med lækre ting. Jeg kan blive ved – en Abilica pilates ring ville være fantastisk og så lige et polar puls ur oveni så ville jeg være yderst tilfreds. Fantastisk give away:) krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feeeed give away! :-D
  Jeg ville helt sikkert, hvis jeg vandt, bruge gavekortet på et par håndvægte, så jeg kan få styrke i armene, og en yogamåtte, til de yogatimer jeg snart skal begynde til! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville købe nogle håndvægte :)

  http://www.nordicfitness.dk/abilica/powerbox

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Andersen

  Jeg ville helt sikker bruge gavekortet på en foamrolle, til mine ømme muskler..

  http://www.nordicfitness.dk/abilica/foamroller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Christensen

  Jeg er igang med at samle udstyr til mit eget lille fitness-rum herhjemme. Jeg har bl.a. købt en romaskine for ikke så længe siden :D
  Hvis jeg vandt konkurrencen, så ville jeg bruge gavekortet på håndvægte, da jeg kan mærke at jeg er blevet stærkere, så mine vægte er ved at blive for lette – Det er jo selvfølgelig kun et godt tegn! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super fed konkurrence! Jeg ville købe nogle dumbells eller en medicinbold, som jeg ville bruge til min hjemmetræning :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Ott

  Super fed konkurrence!

  Hvis jeg vandt ville jeg bruge de 400 kr. på en Powerslide og en fitnessbold – så kan jeg træne pilates derhjemme hvis jeg misser morgenholdet kl. 6.30!

  Det ville være skønt.

  Tak for en inspirerende og personlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Super fed konkurrence. Jeg ville vælge abilica træningshandsker, da jeg er begyndt at styrketræne mere, og derfor er begyndt at få lidt hård hud i hånden, hvilket jeg er ked af. Derudover også en abilica vinyl kettlebell, da jeg rigtig har fået øjnene op for kettlebell træning. :) krydser alle mine fingrer for, at det er mine ønsker, der går i opfyldelse :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Koch Sørensen

  Åh hvis jeg vandt skulle jeg helt sikkert have en kettlebell! Det er et fantastisk redskab og man kan jo lave alverdens øvelser med den :) perfekt til træning af lår, baller, ryg, mave, skulder – ja alt :) jeg er lige begyndt til crossfit og det er helt sikkert et af mine yndlingsredskaber og så fylder den ikk ret meget, hvilket er ret vigtigt, når man kun har et værelse på 13 kvm :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Højberg Høgenhaug

  Uhhhh, hvis jeg vandt ville jeg købe Abilica Dumbbells 6 kg. håndvægte.
  Jeg er kun 17 år og må derfor klare mig på min månedsløn og uden SU. Eftersom jeg lige pt. ikke har råd til et fitnessmedlemsskab, træner jeg hjemme og disse håndvægte ville være super, når man stærkt ønsker større guns!
  Fortsat god dag!

  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Jeg vil helt sikkert bruge det på et par håndvægte og en Bodybar, så jeg kan træne lidt derhjemme, og ikke være så afhængig af fitnesscentere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Tror jeg ville købe et par håndvægte, men det er svært at vælge. ;) En ministepper ville også være super smart….

  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mailin R.

  Jeg ville elske endelig at eje en yogamåtte + håndvægte.
  Så kan den mest basale træning også foregå derhjemme :)
  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Christensen

  Jeg ville købe mig en chin up/pull up bar så jeg kan øve mine pull ups selvom jeg nu starter studie og får mindre tid til at nå ned i centeret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Jeg kunne virkelig godt bruge en yogamåtte og et par vægte, så jeg kan træne lidt hjemme når fitness bliver skiftet ud med løbeture :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg ville vælge et vægtløfter- eller styrkeløfterbælte. Min lænd er altid godt ristet efter dødløft, så jeg tror sådan et bælte ville være skønt til tunge topset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg ville købe en foam roller: http://www.nordicfitness.dk/abilica/foamroller. De er super gode til lige at løsne ryg og ben efter træning og jeg har længe gerne ville have en derhjemme. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Pedersen

  Hvis jeg vandt den her fantastiske konkurrence, ville jeg købe en yogamåtte, Fitness Bar og Rubber Band, så jeg også havde muligheden for at træne hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uden tvivl polar ft4 pulsuret. det ligger godt nok lige over hvad gevinsten er på. Men uhh hvor gad jeg godt eje sådan et.

  heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Amanda.
  Jeg pendler hver dag fra Århus til Kolding for at gå i skole. Nogle dage er ekstra lange og hårde og derfor ville det være rart med lidt opgradering i hjemmetræningsudstyret. Hvis jeg vinder vil jeg købe de gummibelagte ABILICA Vægtskiver (5 og 10 kg) Jeg synes, at de fantastisk til at træne mave med og faktisk også gode til ryg og arme :D
  Ha’ en dejlig weekend.
  Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sand Kirk

  Åh det kunne være lækkert! Ville nok bruge det som tilskud til et pulsur, og så selv smide det sidste i. Har længe kigget efter et, og synes det Polar FT40 som de sælger ser rimelig fornuftigt ud :D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Fed konkurrence :) Ville nok bruge dem til et par spinningsko, så jeg kunne tage mig sammen og komme til spinning og ikke skulle leje sko hver gang.

  http://www.nordicfitness.dk/vangard/vangard-spinn-2.0-str.-38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Hejsa
  Dejlig give-away.

  Da jeg heller ikke har meget plads, ville jeg klart vælge;
  ABILICA Medicinbolde 5 kg – orange 395 Kr
  For sådan en medicin bold har jeg ønsket mig meget længe, men aldrig fået taget mig sammen til at købe en.

  Hav en dejlig dag
  Hilsen Louise – loan23@sporty.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Rau

  Puha, jeg kan slet ikke vælge med alle de lækre ting! Men jeg ville helt klart ikke kunne undvære en hulahopring eller et Abilica Wheel, hvis jeg bliver den heldige vinder af gavekortet. Uanset hvad ville gavekortet formentlig blive brugt på ting der primært fokuserer på balancen og coretræning! Det ville være fantastisk at vinde, så man også kan træne med lidt udstyr uden at skulle trodse vind og vejr for at komme til træningscentret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Kære Amanda,

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skulle det helt klart være Abilica Dumbbells på 2×6 kg. De vil supplere min hjemmetræning rigtig godt, da jeg ikke længere kan komme på kreative ideer fundet i hjemmet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville købe et vippebræt så min ankel, kan blive styrket. Efter 3 måneders nærmest konstant blå ankel no matter. Må jeg hellere styrke den lidt. Og så en måtte og et mavehjul, så min core kan blive stærkere! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker giveaway, som jeg da helt sikkert håber på at vinde! Jeg ville investere i et Abilica (ab) wheel og en fitnessbold – så er der god mulighed for at få trænet core, balance og stabilitet, noget som kan overføres til alt andet :) Fingers crossed :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg bruge gavekortet på en fitnessbold, da den vil fuldende min lille samling af udstyr til hjemmetræning. Herudover vil jeg prøve at købe noget proteinpulver, da jeg længe har ønsket at afprøve det. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah V. Jørgensen

  Fed give-away og utrolig inspirerende blog!

  Jeg ville klart købe mig noget af deres proteinpulver, deres lækre træningshandsker og muligvis et sæt håndvægte, hvis jeg vandt. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka Mikkelsen

  Fed give away!

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så ville jeg vælge: http://www.nordicfitness.dk/abilica/yogamatte-6mm-grahvid og http://www.nordicfitness.dk/abilica/fitnessball-mdvd-65-cm-mdvd-lilla , så jeg kunne begynde med lidt hjemme-gulv-træning på de dage, hvor jeg ikke kan nå ned i centret.

  Mvh. Rebekka
  bek1992@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg ville helt sikkert købe deres foam roller. Jeg har en hofteskade som kræver sådan en og lige nu må jeg i fitness centret og bruge deres, hvilket er lidt trættende i længden. Så øverst på min ønskeliste over hjemmetræningsudstyr, står en foam roller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Thomsen

  Jeg ville helt sikkert købe en ministepper til min far. Vi er nemlig igang med at lave vores eget lille træningslokale herhjemme, og den ville hele min familie få glæde af :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Sikke en lækker konkurrence.. Jeg har længe ønsket mig en exertube, så den ville jeg helt sikkert vælge. Derudover ville jeg investere i et sæt fitness barer på halvandet kilo..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Vængebjerg

  Jeg har haft tænk på at anskaffe mig en træningsbold, fordi jeg bruger mange timer om dagen på at læse (studerer medicin), og det kunne jo være ideelt at sidde på sådan en imens. Jeg ved godt, det ikke ligefrem er hård træning, men det er godt for holdning og core – lidt har jo også en ret! :D Og så kan man jo passende lige træne lidt i læsepausen ;)

  Derudover ville jeg nok anskaffe mig en måtte og en bodybar/håndvægte. Jeg elsker, hvor meget man kan variere sin træning med bare nogle få, gode redskaber. Så er der ingen undskyldning ;)

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Jeg ville købe sådan en mini stepper, som du viser.. Den er da perfekt.. Så kan man se fjernsyn mens man laver noget og gemme den af vejen bagefter – perfekt:)

  Ps. Følger din blog og synes virkelig det er inspirerede at følge din udvikling :) keep up the good Work:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej Amanda.

  Igen, super lækker blog, du er en af de få, som kan vedholde min interesse og følge med i din blog – glæder mig til din fremtidige udvikling :)
  Jeg ville helt afgjort købe en kettlebell, hvis jeg vandt – det ville være perfekt gear, at have herhjemme.

  Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Nielsen

  Hej Amanda!
  Tak for en super fed blog :D

  Hvis jeg skulle vælge noget skulle det enten være træningshandsker, kettlebelt eller en ministepper som du viser på bloggen. Har egentlig også altid tænkt at en ministepper ikke var noget værd, men hvis den virker så godt for dig, ville jeg helt klart overveje at anskaffe mig sådan en :D

  Mvh. Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Andersen

  Hvis jeg vinder vil jeg bruge gavekortet til tilskud til en ministepper lige som den du lige har købt, da jeg vil elske at kunne træne kondi foran tv’et nu hvor jeg har ændret livsstil og vil tabe mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er jo så mange rigtig gode ting, at det næsten ikke er til at vælge :P Men tror dog jeg ville bruge gavekortet som tilskud til pulsuret FT7 eller FT40. På den måde ville jeg få mere motivation til at knokle mere i fitnesscenteret og på gåturene, når man ved præcis, hvor mange kcal man forbrænder og hvor høj pulsen er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg ville nogle remedier til yoga, da jeg efter lang tids overvejelse endelig har besluttet mig for at afprøve denne form for motion. Og ja så ville det da være dejligt med en sprit ny yogamåtte :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt sikkert vælge Iron Gym Extreme, da jeg virkelig godt kunne tænke mig at lære at lave chin-ups :-)
  Tak for en inspirerede blog. Du en af dem som dagligt giver mig motivation til at give den gas i fitness centret ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  Jeg ville også købe ministepperen da man ikke behøver stå tidlig op og lave cardio men kan gøre det hjemme i stuen til en fed serie ! :-D

  Hilsen Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo Trige

  Jeg skal så meget have det gavekort så jeg kan få en Chin Up til døren, Ultimativ træning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Petersen

  Fedt fedt fedt med endnu en af dine giveaways!

  Først og fremmest vill jeg købe træningshandsker, og wrist straps – jeg er indenfor de sidste halve år begyndt at træne 4-5 gange ugentligt i forbindelse med kost-og træningsomlægning, og er nu røget ind i de famøse vabler inde i mine hænder, samt overbelastet håndled – så det ville være en skøn gave :-)

  Ligeledes ville jeg købe mig et sjippetorv, en træningselastik og en hullahopring – for at kunne få pulsen lidt op derhjemme, istedet for bare altid at flade den under en serie, nyhederne eller en film ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Bergmann Linnebjerg

  Helt klart en mini stepper! Det er jo en genial opfindelse og at den kan stilles foran tv’et mens man tramper derud af, er i min verden fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Johansen

  Fedt med endnu en god giveaway! :-)
  Jeg ville helt klart købe et par træningshandsker, jeg døjer en del med vabler og hård hud i håndfladen efter jeg er begyndt at styrketræne endnu mere, end tidligere. Derudover ville jeg også investere i et par håndvægte til hjemmetræningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jensen

  Ville gerne blive god til push-ups og lign. så helt klart denne :D
  http://www.nordicfitness.dk/iron-gym-extreme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Amanda!

  Jeg er lige flyttet ind i en 40 km2 lejlighed med min kæreste, så der er ikke så meget plads til hjemmetræning. Derfor vil jeg gerne have et pulsur fra Polar, så jeg kan få mere ud af mine løbeture.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kjær Kristiansen

  Åh’ de har så mange ting, jeg godt kunne tænke mig, men valget ville komme til at ligge mellem dumbbells, kettlebells eller en boksepude!! :) Giv mig, giv mig, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Carlsen

  Hvis jeg vinder gavekortet, vil jeg vælge ministepperen! :-)
  Det vil være rart at have den mulighed at kunne lave sin træning, når man vil uafhængigt af vejret, tid og sted. Derudover bor jeg i en lille lejlighed, så ethvert småt træningsudstyr med stor effekt er et must! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Dagens træning