Foodprep

Den sidste ferie-morgen

Jeg ved ikke hvor tiden blev af, men i dag er min sidste feriedag i denne omgang. Weekenden står på arbejde i Fitness World, og på mandag starter studiet igen.

Så denne morgen skulle nydes :)

Først tog jeg 15 min. på mini-stepperen, og så gik jeg en 5,5 km tur i det fantastiske vejr. Det var ikke en powerwalk, bare en gåtur i rask tempo med musik i ørerne og solen i ansigtet :)

20130823-102936.jpg

Til morgenmad lavede jeg en lækker, grøn smoothie af banan, hindbær, agurk, babyspinat, ingefær og et scoop proteinpulver.
Jeg brugte One Whey Chocolate Hazelnut fra Fitnessguru, men næste gang tror jeg at jeg vanille vil være bedre til denne kombination.

Udover min smoothie skulle jeg også have mine havregryn, så der er energi til træningen senere. I dag blev det en helt klassisk havregrød med kanel og 1/2 hakket æble på toppen.

Fantatisk mættende og lækker morgenmad :) Nu er jeg klar til at nyde resten af dagen!

20130823-104711.jpg

3 Kommentarer

 • cecilia buchtrup

  Hvad er dit fulde navn, og har du nogle faste hold eller steder altså FW?? vil super gerne tage et hold hos dig, skal bare lige vide hvad jeg skal søge efter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • amandalouise

   Hej Cecilia :)

   Endnu har jeg ingen hold, men jeg laver kaffe, programlægninger og byder velkommen i Fitness World på Søborg Hovedgade hvis du en dag skulle komme forbi :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia

  Okay super fedt !! :) Jeg bor lige 5 min fra, så det er jo perfekt.
  Har godt set din baggrund på dine løbeture ligner temmelig meget utterslevmose hvor jeg bor lige op ad, så tænkte nok det var enten emdrup station eller søborg :) Men håber i hvert fald du skriver når du har nogle hold, så man kan tilmelde sig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Foodprep