Torsdag

Dagens træning

Dagens træning var igen en kamp at komme igennem.
Energien og styrken var egentlig ok, men har været plaget af ondt i maven hele natten og dagen :( Det er virkelig hårdt at kæmpe med den slags smerter/ubehag samtidig med diæt, skole og træning. Så overskuddet er minimalt, og jeg er ikke i specielt godt humør for tiden, for at sige det mildt.

20130830-193902.jpg

Men når jeg overvejer at springe noget over, så tænker jeg på hvor meget jeg har ofret for at nå hertil, og hvor kort vej der egentlig er tilbage. Jeg har ikke tid til at tage en pause eller “snyde hjørner”. Så jeg holder ud, og tænker på et af mine yndlingscitater:

“It all comes down to a simple question: What do you want out of life, and what are you willing to do to get it?”

Og så sætter jeg “‘Till I collapse” på iPod’en, og fortsætter. En rep, et sæt, en øvelse ad gangen. Indtil jeg er færdig og med god samvittighed kan kravle hjem i seng :)

Dagens program stod på bentræning efterfulgt af 3,5 km. på løbebåndet:

20130830-193926.jpg

1 comment

  • Charlotte Svendsen

    Jeg syntes at du er mega sej <3 Det er dejligt at se/høre, at det også er andre end mig som ikke er på toppen hele tiden, selvom jeg for alt i verden ikke ønsker, at du har det dårligt. Jeg ønsker dig selvfølgelig al mulig god bedring, men ofte så bliver "livet" og træningen fremstillet så perfekt på diverse blogs.
    /Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Torsdag