Kyllingemuffins med squash

Fitnessguru Sample Giveaway

Så ramte vi de magiske 1000 followers på Instagram – sejt! Som lovet er det derfor blevet tid til en konkurrence!

Fitnessguru har netop lanceret One Whey og One Whey Isolate i praktiske portionsstørrelser. Nu sætter de hele 3 pakker indeholdende samtlige varianter på højkant! Derudover får de heldige vindere også smagsprøver på de nye varianter af One Whey Bar, som nu også findes i Coconut, Banana Chocolate og Mint Cocolate.

Hver præmiepakke består altså af:
– 6 samples af One Whey
– 8 samples af One Whey Isolate
– 3 One Whey Bars

20130731-200901.jpg

Det er den perfekte chance for at smage på alle de lækre varianter og finde dine favoritter i Fitnessguru’s store sortiment! :)

Og hvad skal du gøre for at deltage?
Du skal blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvilken smag du glæder dig mest til at smage, og meget gerne også begrunde hvorfor :)
Husk at skrive dit navn og mailadresse i kommentaren, så jeg kan kontakte dig hvis du vinder ;)

Konkurrencen lukker søndag d. 4. august kl. 24, og jeg trækker lod og kårer de tre heldige vindere på mandag.

Held og lykke til alle! Jeg glæder mig meget til at læse jeres kommentarer!

118 comments

 • Sandra Holm Ohlhoff

  Hvor er det bare perfekt..
  Har længe gået og overvejet hvilken smagsvariant og ikke mindst hvilke barer jeg skulle vælge at bestille hjem. Det er nemlig snart tid til at starte *bulke* periode og få en masse volume på kroppen igen, efter at sommeren har stjålet al min masse :) Jeg går glip af scenen i år, men gud hvor det dog brænder i mig for at stå der næste år.
  Vil gerne finde ud af om Fitnessguru skal være min tro følgesvend gennem processen. Dette er den perfekte mulighed for at finde en favorit.

  Specielt kokos baren er jeg totalt hooked på.. Elsker, elsker, elsker alt med kokos. Har prøvet Nutraminos – men jeg er bare ikke fan!

  Håber på at få muligheden :) Rigtig dejlig sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej – så fedt med en give-away og tillykke med de 1000 followers ;)

  Jeg glæder mig klart mest til at smage isolate-udgaven med peanut butter! Jeg eeeeelsker peanut butter – som i virkelig elsker, og jeg prøvet har taget tilløb til at købe den i alt for lang tid! :) Så det ville være alt for fedt at få en prøve den :) Men i det hele taget dem allesammen – er helt forelsket i fitness guru.

  Knus Anne Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Aaby Christensen

  Det ville være helt perfekt at vinde en pakke som denne. Jeg har en utrolig sød tand, som jeg har svært ved at tilfredsstille, og jeg finder gang på gang super lækre opskrifter, hvor der skal bruges proteinpulver fra Fitnessguru. Desværre har jeg ikke haft modet til at ofre pengene på det, før jeg vidste, om det der proteinpulver var noget for mig. Det kan så være, jeg kan finde ud af det nu :). Smagen “Strawberry White Chocolate” lyder alt for lækker, og er den perfekte kombi af to af mine yndlingssnacks. Fingers crossed :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva B

  Kære Amanda Louise
  ALLE snakker om Strawberry White Chocolate, så det er naturligvis den, jeg glæder mig allermest til at prøve – jeg må jo være gået glip af noget :)
  Kh Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  ORV! Det gad jeg godt vinde.. Specielt mint chokoladen lyder lækker! Er en sucker for after-eight (syndigt på mormor-måden) så kunne godt tænke mig et sundere alternativ ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Jeg glæder mig aller mest til at smage chokolade banan smagen. Elsker simpelthen alt med chokolade og banan der er blandet sammen. Kunne forestille mig disse også smagte rigtig godt.

  Rigtig lækker konkurrence og virkelig spændende at følge dig, dine træninger, fremskridt osv. Stor inspiration :)

  Mvh Annika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed give away! :) Perfekt måde at blive introduceret til proteinprodukter, når man som mig er newbie inden for styrketræning og proteinpulver.

  Jeg har aldrig smagt proteinpulver, så jeg vil faktisk glæde mig til at smage det hele. Dog tror jeg at jeg vil glæde mig mest til at smage Cappucino, da jeg elsker kaffe :D

  Hilsen Britt

  brittnissen@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha uha for en lækker konkurrence! Har netop fået spist den sidste scoop af min OneWhey Vanilla Wildberry og kunne frygteligt godt tænke mig at udforske alle de forskellige smagsvarianter inden jeg bestiller næste kilo. Det er jo en lidt dyr forsendelse, så ville virkeligt glæde mig at få lov til at smage en anden slags :D
  Især OneWhey Peanutbutter lyder frygteligt fristende – krydser alt hvad kan krydses og håber på at blive en af de heldige vindere! Tusind tak for muligheden for at vinde denne lækre præmie! :)
  Mvh Charotte L. R.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Friis Møller

  Det er da virkelig perfekt for mig som gerne vil seriøst i gang med træningen.
  Jeg har længe haft en svaghed for cappuccino, så den smag skal jeg helt sikkert have smagt hurtigt!
  Nu har jeg set en del om Fitnessguru på flere blogs, hvilket virkelig har skabt en interesse i dem. Jeg har bare ikke modet til at købe særlig meget, så at vinde en give-away ville jo være perfekt, så jeg kunne smage lidt forskelligt. :)

  Christine Friis Møller
  chrissiefm@icloud.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia D

  Jeg har længe luret på Fitnessgurus forskellige spændende smage, og hvor ville det være en fed mulighed for at prøve dem alle af. Specielt den bar med mint og protein pulveret med smag af kiwi yoghurt synes jeg lyder meget tiltalende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Ih hvor lyder det lækkert!
  Selv ville jeg elske at smage baren med Mint Chocolate – for meget chokolade blir hurtigt for vammelt i munden, men netop med det friske pust af mint kunne jeg forestille mig, at det ville være den perfekte kombi :-)
  Under alle omstændigheder har jeg besluttet mig for at begynde med protein-tilskuddet igen, så dette ville være et lækkert og passende skub i ryggen :-)
  God sommer og rigtig god træning herfra! :-)

  Annemette (a.korneliussen@live.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie O.

  Fantastisk giveaway, for det er sgu lidt af en jungle! Jeg er klart på banana chocolate, det lyder sgu som et hit :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine meyer

  rigtig fed præmie, jeg har først lige købt min første protein pulver her den anden dag, nogen smagsprøver fra bodylab, og kan virkelig se at det giver jo en masse protein, som jeg ikke for så meget af da jeg ikke er den store kød spiser. jeg er også gået i gang med at tabe mig vejer 78 og vil gerne ned på de 65 kg, jeg kan ikke rigtig træne i center da jeg har en dreng der er for tidligt født som kræver meget i hverdagen. når men til det spørgsmålet handlede om :) jeg kunne rigtig godt tænke mig at smage jordbær med hvid chokolade. jeg har læst rigtig meget på de forskellig sundheds blog og på instagram at det bare smager helt fantastisk og også skulle være rigtig god i protein dessert opskrifter. kunne virkelig være fedt at vinde, for vil jo gerne smage dem alle men har desværre ikke råd til det lige i øjeblikket. :)

  Hilsen Kristine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimie falk

  Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Hejsa.
  Fantastisk give away, jeg kunne godt tænke mig at vinde, så jeg kunne få prøvet nogle nye smags varianter.
  Den jeg nok ville glæde mig mest til at smage er; Pistachio Coconut, da jeg tidligere har prøvet pistacie protein pulver, og det smagte vidunderligt. Og når det så er kombineret med kokos, hvilket jeg bare elsker helt vildt, jamen så er det jo et “match-made-in-heaven”.

  Hav en dejlig dag
  Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Sofie

  Jeg glæder mig uden tvivl mest til at smage mint chokoladen og barerne. Har længe overvejet at anskaffe mig proteinpulver fra fitnessguru grundet deres store udvalg af smage + designet er rent og stilfuldt (så stilfuldt proteinpulver nu kan være) hvilket appellerer til os piger. Derudover er det jo fedt, at man selv kan designe sin shaker, så den passer til sin egen stil. Deres store udvalg af smage gør det dog svært at beslutte sig, så denne præmie er jo den oplagte mulighed for at udvælge sine egne favoritter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Fed konkurrence! Jeg kunne godt tænke mig at prøve rocky road, fordi jeg ofte har overvejet at købe den, men i stedet er gået med de mere sikre valg som vanilje og chokolade :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Puha, den var svær… Glæder mig egentlig bare generelt til at smage dem alle og bruge dem i opskrifter. Er ny på området inden for proteinpulver, så det er jo hammer smart at man lige kan få smagt dem alle og fundet sin yndling :-)
  Men hvis jeg skulle vælge en, blev det nok Chocolate Mint. Elsker, elsker, elsker alt med mint smag, og chokolade gør det bestemt ikke dårligere :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Helt sikkert peanut butter!!!!!!! MUMS MUMS MUMS!!! Peanut butter er min all-time favourite ting i hele verden (det er i hvert fald tæt på!!) og jeg har ledt og ledt efter proteinpulver med pb smag – så jeg er spændt på at smage den! Og så white chocolate strawberry da jeg ikke har hørt en eneste sige noget dårligt om den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vanskeligt at vælge, men vil tro at jeg glæder mig allermest til at prøve banana chocolate, da jeg simpelthen elsker banan med chokolade (her til sommer er især banan med pålægchokolade på grillen godt ;)).

  Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Amby

  Uhmmm altså alt med chokolade! MUMS!
  Så dermed kan jeg ikke sige om jeg bedst kunne tænke mig at smage strawberry White chocolate, milkchocolate eller baren med chokolade banan :p
  Har tidligere brugt proteinpulver fra et andet mærke som skulle være med chokoladesmag, som jeg bestemt IKKE synes smager af chokolade!! Men har jo læst om fitnessguru mange steder og vil super gerne prøve deres produkter eftersom alle siger det er super lækkert! Har bare ikk fået det gjort endnu, netop pga. Tvivl om hvilken smag jeg skal vælge og ikke ende op med ENDNU et pulver jeg ikke kan lide ;)
  Så please lad mig vinde :D hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Genial give away! Jeg har intet proteinpulver eller barer prøvet, pga det koster en del. Jeg kunne utrolig godt tænke mig at smage dem alle! Det lyder så lækkert og jeg ville blive lykkelig for det. Har en meget sød tand og tror/håber sådan en bar eller Shake ville kunne hjælpe mig ;-) glæder mig.

  Kh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Fed konkurrence!

  Jeg glæder mig allermest til at smage den med Chocolate Hazelnut og så den bar med Mint Chocolate! Jeg trænger til at prøve noget andet end det jordbærpulver jeg kører med i øjeblikket, så dette er jo en helt perfekt mulighed for at finde nogle nye yndlingsvarianter :D

  Rebekka
  bek1992@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fed konkurrence – TAK :-)

  Glæder mig helt klart mest til PINEAPPLE – tror den vil være fantastisk blandet i en gang skyr som morgenmad. Og også dejlig frisk som alm. shake blandet op i vand.

  Er officer i Forsvaret, har været udsendt flere gange og træner generelt rigtig meget. Har prøvet en del forskellige proteinpulvere, uden at finde én der lige var mig, og som jeg kunne nyde og se frem til at drikke som en belønning. Hvis jeg vinder denne konkurrence, håber jeg at opdage flere nye favoritter blandt Fitnessgurus lækre sortiment.

  Ha’ en god sommer, og tak for en super inspirerende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hejsa – og fed konkurrence!
  Jeg vil så gerne prøve One Whey Strawberry White Chocolate! Alle snakker jo om, hvor fantastisk god den er ;) Så den vil jeg helt klart glæde mig til at smage! Men jeg vil også glæde mig til at prøve One Whey barene. Især den med Coconut smagen ;)
  Og tillykke med de 1000 followers på Instagram! Keep up the good work :)

  Mvh Kirstine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Fed konkurrence!

  Jeg vil rigtig gerne smage Chocolate Hazelnut og så lyder den bar med Chocolate Mint rigtig lækker.
  Trænger til lidt ny inspiration og et par nye yndlingsvarianter, er ved at køre lidt træt i kun at have jordbær. Fitnessguru har bare så mange at vælge i mellem, at det er svært at beslutte sig.

  //Rebekka
  bek1992@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Soife

  Jeg har i lang tid kæmpet med anoreksi og er ENDELIG kommet over på den anden side! :D
  Jeg elsker mine timer i træningscenteret og efter at have fået øjnene op for hvad god kost og rigeligt af den kan gøre for mit helbred og ikke mindst min muskelopbygning er jeg SÅ motiveret for at få den lækre slanke og sunde fitness krop som jeg ved jeg har potientiale til!

  Som vegetar er proteinpulver essientielt for mig så jeg får nok proteiner til at genopbygge min muskulatur som bestemt ikke har haft godt af spiseforstyrrelsen – jeg eeeelsker at lave mad og har det sjovt i køknet med at prøve nye opskrifter af med protein pulver så det hele bliver lidt lækkert ;-)
  Har i lang tid overvejet og afprøve nogle af de lækre smagsvarianter fra Fitnessguru og se hvad jeg kunne finde på af nye lækre retter.

  Strawberry White Chocolate er blevet rost til skyerne af de fleste blogs jeg læser så den glæder jeg mig helt sikkert allermest til at smage – har allerede et par ideér til nogle lækre desserter :)

  Mange varme hilsner Sofie!
  mail: loffe_14@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Virkelig fed give away :) Glæder mig specielt tage at smage cappuccino og chocolate mint udgaven, da jeg længe gerne har ville lave en proteinkaffe og mint udgaven vil jo være genial til kager eller proteinkugler. Ville være en god mulighed for at se, om det er noget jeg kan lide, i stedet for at bestille en kæmpe bøtte, som viser sig at være dårlig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Mint chokolade! Ej det lyder bare mums! Har selv protein pulveret i kiwi yoghurt og er meget glad for det, men vil meget gerne prøve nogle flere smagsvarianter så jeg ved hvad jeg skal købe næste gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne L

  Fed giveaway :)
  Jeg glæder mig mest til at smage One Whey Strawberry White Chocolate – nu har jeg læst på adskillelige blog (inklusiv din), at den smager himmelsk, så dén vil jeg meget gerne smage! Også One Whey Isolate Rocky Road tror jeg vil falde i min smag. What’s not to love: chokolade, nødder OG skumfiduser!
  HÅBER jeg vinder!!! :)

  Pøj pøj med de næste ti uger – og god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Kiwi youghurt er jeg ret vild med men den jeg vil glæde mig til at smage er rockey Road da den lyder lidt spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Maria G

  Sikke en dejlig konkurrence – jeg er altid fristet til at købe AAAAALT for mange varianter, når jeg er inde på Fitnessgurus webshop, men min konto tillader det desværre ikke. Dette er jo en glimrende måde at finde ud af, hvor jeg i fremtiden skal lægge mine penge :-)

  Jeg er så vild efter at prøve OneWhey med smag peanutbutter og chocolat hazelnut. Forestiller mig, at det vil være et dejligt match i min morgengrød. UHM! :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Svendsen

  Perfekt giveaway! Glæder mig virkelig meget til at smage strawberry and white chocolate. Det lyder virkelig godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Hansen

  Helt klart cappucino! Jeg drikker en ice cappucino hver dag og det ville da være fantastisk, hvis man kunne skifte de unødvendige kalorier ud med nødvendig protein :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simon

  Fed give-away!
  Glæder mig mest til at smage Pineapple.

  Simon
  simsen5@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Højberg Høgenhaug

  Lækkert med en konkurrence og lækkert, at det er Fitness Guru produkter der spilles om.

  Har længe overvejet at bestille produkter derfra, da det jo ser så evigt lækkert ud. Jeg er først lige startet på proteinpulver, da jeg håber det vil hjælpe mig i forbindelse med mit “gør-dine-muskler-større-da-det-jo-satme-er-så-flot-med-muskuløse-piger”-projekt!
  Indtil videre har jeg kastet mig ud i proteinpulver med, selvfølgelig, den klassiske og i aller højeste grad velkendte chokoladesmag. Ingen tvivl om det er lækkert, men der mangler lige et strejf af et eller andet, synes jeg… og da jeg nu så har set, at Fitness Guru har lavet en CHOKOLADE-BANAN smag, blev jeg bare sådan helt “okay, jeg deltager fordi det MÅ jeg bare smage.”
  Chokolade-banan er helt klart den smag, jeg ser allermest frem til at sætte tænderne i.

  Knus Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Højberg Høgenhaug

  Tak for en skøn blog! Jeg glæder mig så meget til at følge dit videre forløb – nu hvor diæten også starter op!
  Jeg ville elske at mixe en stor iskaffe med proteinpulveret med cappucino-smag! For lets face it – nogle gange er det altså bare skønt at kunne nyde noget, som smager komplet syndigt, men som på ingen måde er det! Og hvad ville være mere perfekt end at afslutte en skøn og hård morgentræning med at kunne slå sig ned i haven i solskin med en god bog, denne fantastiske protein-cappucino-iskaffe (aka. muskelmælk!) i den ene hånd og hvem ved – måske en mint-proteinbar i den anden! Mums – alle de dagdrømme altså.. :-)Held og lykke i dit videre forløb – ser frem til en masse inspiration med hensyn til diæt-kost osv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris rowney

  wow hvor flot men igen din blog og instagram er utrolig inspirerende og god at følge.

  jeg er forholdsvis ny til det hele, dog har jeg brugt proteinpulver i 5 måneder nu.
  jeg vil dog gerne prøve et par af fitnessgurus produkter, da jeg er lidt usikker og synes der er så meget pt. på markedet.
  men ihvertfald glæder jeg mig mest på at prøve coconut på et tidspunkt, du beskrev den vidst som lidt alla en bounty, og jeg ELSKER bounty, som jeg har måtte lægge på hylden pt.
  elers synes jeg også alle snakker om One Whey Strawberry White Chocolate det lyder nu også lækkert :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine H.

  Jeg har gået SÅ længe og håbet på, at Fitnessguru ville lave samples på deres smagsvarianter – og så skete det endelig! Det er jo en jungle af indbydende smagsvarianter, som de har i deres sortiment, det er jo nærmest umuligt at vælge! Derfor ville det være fantastisk at vinde en lille startbox til mit første bekendtskab med proteinpulver.

  Jeg glæder mig allermest til at smage Strawberry White Chocolate. For det første er der blevet talt så varmt om den i blogland, men også fordi jeg er en værre slikmund, og måske kunne denne smagsvariant dulme min trang! Jeg vil i hvert fald give det et forsøg!

  Mvh Katrine H.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Tillykke med de 1000 followers :)
  Jeg glæder mig uden tvivl mest til at smage baren med banan/chokolade, jeg elsker elsker elsker netop den kombi. Desuden er jeg en PB fan så variant glæder jeg mig også til. Men også strawberry/White chocolate….okay dem alle :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kiwi youghurt, vil jeg helt vild gerne smage. Kunne godt bruge en lidt friskere protein shake eftersom jeg træner kl 6 om morgenen.
  Men ellers bare få lov til at smage de forskellige, så jeg ved hvad jeg og kæresten skal bestille næste gang.

  Tak for en inspirerende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart deres Strawberry White Chocolate. Jeg elsker chokolade og jordbær, så dette må være bedste kandidat til at rangere som favoriitten blandt Fitness Gurus varianter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo Trige

  Hej Amanda Louise
  Helt klart Strawberry White Chocolate, det er naturligvis den, jeg glæder mig allermest til at prøve. Så mange det snakker godt om den og elsker hvid chokolade:-)
  Mvh
  Bo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har endnu ikke formået at finde en proteinpulver, som jeg synes smager godt. Har været igennem en stor del af Gym Nordics varianter – desværre uden succes. Synes generelt det er enormt syntetisk. Efter de gode anmeldelser af Fitness Gurus produkter på diverse blogs, må disse smagsvarianter være næste forsøg. Vil specielt gerne smage Kiwi Yoghurt. Har yderligere høje forventninger til chocolate mint baren, da jeg kunne forestille mig, at den smagte lidt som after eight. Mvh. Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Stort tillykke med de 1000 followers :) – og super fed konkurrence.
  Som flere nævner, så taler ALLE om strawberry white chocolate, så den må man jo snart skulle prøve.
  På trods af dine varme anbefalinger har jeg endnu ikke turdet kaste mig over Fitness Guru’s produkter, da jeg ofte ender med ikke at få tømt mine beholderne, fordi jeg ikke bryder mig om smagen. – men med de små prøvepakke er der jo helt oplagt at komme i gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedicte

  Vild konkurrence! Den variant med peanutbutter – kan spise det med en ske direkte fra glasset!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg kan se på billedet at der er en variant der hedder “Milk Chocolate”. Dén glæder jeg mig allermest til at smage. Jeg holder mig langt væk fra mælkechokolade, for jeg kan ikke stoppe igen hvis jeg starter. Men den her kunne måske hjælpe lidt på eventuelle cravings :) Tillykke med så mange followers, og tak for en altid god blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Uh, hvis jeg skulle være så heldig at få fingrene i sådan en lækker pakke der, så skulle jeg helt sikkert afprøve Chokolade/mint versionen. Det bringer mig tilbage til barndommen hvor jeg var hjemme ved min farmor, og hun havde altid after eight chokolade som jeg måtte få. Mums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Uh, her er krydsede fingre for at smagsvarianten Mint Chocolate er lækker! Dén kunne jeg dæleme godt tænke mig at smage :-P Jeg vil så gerne af med min slikcraving, jeg er nemlig sådan én, der ikke stopper med at spise, før slikposen er tom, så de barer dér, tror jeg, kunne være et sundt alternativ som aftensnack.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Johansen

  Hej Amanda

  Jeg glæder mig allermest til at smage den med peanutt-butter – det er jeg kæmpe fan af! :)

  Desuden vil jeg lige benytte lejligheden til at sige tak for de mange udførlige “dagens træning” indlæg, de er en stor inspiration til min egen styrketræning.

  Fortsat god sommer og optakt til konkurrencen :)

  – Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla benjaminsen

  Jeg glæder mig allermest til at smage one whey strawberry white chocolate, da det virker som om at den er en favorit for rigtig mange :-)

  Super fed giveaway Amanda :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Hald Burmølle

  Ufh hvor lækkert, Jeg kunne aller helst tænke mig at smage mint chokolade varianten, den lyder for lækker efter et varmt træningspas her i sommerperioden og de er jo perfekte at have med på ferie som en hurtig proteinsnack. haps! og så er jeg en sucker for chokolade. Ork nu fik jeg lyst til det..
  Tak for en lækker og personlig blog og fortsat god sommer ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Linnebjerg

  Jeg synes at mint/coconut lyder helt igennem som en fantastisk blanding! Den ville jeg elske at prøve.
  Jeg har efterhånden været igennem en del proteinpulver men har desværre ikke fundet noget jeg synes om, må indrømme at jeg synes de fleste smager syntetisk.
  Har dog hørt meget godt om Fitnessguru, så her er måske muligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det lyder som en rigtig god give-away:)

  Jeg har længe overvejet at gå i gang med proteinpulver, men da jeg ikke har den store viden omkring det har jeg været lidt afventende. Men nu jeg skal igang med din Bikini-babe challenge vil det jo være oplagt at få prøvet proteinpulveret af.
  Jeg har flere gange været inde på Fitnessgurus hjemmeside efter jeg er begyndt at følge din blog, og hele deres design ser bare så lækkert og indbydende ud så jeg tænker at det også må smage godt:)

  Chokolade og mint vil jeg helt klart glæde mig til at smage da jeg er fuldstændig vild med chokolade:)

  Hilsen Rikke (rikkeherlak@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Nielsen

  Sikke en fed konkurrence ! Hvis jeg vandt ville jeg glæde mig til at smage dem alle sammen , men allermest den med peanutbutter fordi jeg tror det er sådan en “love’or’hate” smag og glæder mig virkelig til smage om den er så god som alle taler om :) Jeg har holdt en lidt for lang pause fra styrketræningen hen over sommeren og ville være perfekt at supplere med Fitnessguru’s tilskud nu når jeg starter op igen ! Krydser virkelig alt hvad jeg kan for at vinde !
  Hilsen Louise, miracle_maybe@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Tillykke med de 1000 followers!!

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig st deltage, fordi jeg virkelig elsker fitnessgurus produkter! Jeg har prøvet mange forskellige proteinpulver og været vidt omkring. Jeg har endda betalt utrolig meget for mængden af whey i forhold til kvalitet og størrelse. Jeg har engang før bestilt hos fitnessguru, og der bestilte jeg “One whey strawberrie White chokolate” og den var virkelig god, også selvom man bare blander den op med vand i en shaker, hvor i mod mange andre mærker enten smager virkelig dårligt eller klumper.
  Hvis jeg vinder, ville jeg glæde mig til st prøve alle smagene, men især den med kiwi yoghurt smag. Jeg eeeelsker kiwifrugter, og har også hørt rigtig godt om det, om man så blander det i skyr, i en shaker eller hvad end det nu kunne være.
  Wow, det blev langt! ;-)

  Knus Tanja (og held og lykke med maven)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg glæder mig mest til at smage proteinbarerne, fordi de lyder til at være smadder lækre :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luc

  Fed konkurrence og tillykke med de 1000 followers.

  Jeg glæder mig faktisk til at smage allesammen, da jeg efter har fulgt din blog at skifte proteinpulver til Fitnessguru. Der er så mange forskellige smag og det gør måske at man kan nyde sin shake efter en hård omgang træning!
  I så fald, så glæder jeg mig til at smage strawberry White chocolate, da jeg ELSKER hvid chokolade samt jordbær.. Følelsen af en dejlig sommer! Og så er det generelt vigtigt at belønne sig efter en hård omgang træning! Så de smagsvarianter som Fitnessguru tilbyder, er jo helt og igennem fantastisk! Det er også med til at gøre træningen en del bedre! :)

  Luc *

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fitnessguru, åh skønne fitnessguru! Det er pga dig at jeg er blevet så smask forelsket i fitnessguru. Begyndte at følge din blog og hver gang du lagde noget ud med fitnessguru begyndte min mund at løbe i vand. :-p har nu skaffet mig strawberry White chocolate og kiwi yoghurt efter at have spurgt et par gange ind til de forskellige produkter. Efter en måned er de brugt, og skal nu have bestilt noget nyt. Kunne godt tænke mig at smage peanutbutter og nogle af deres lækre chokolade varianter!
  Og ja, deres lækre bar ville jeg fandeme også give alt for at sætte tænderne i :-D
  Ps. Mega fed ide med give away i anledning af 1000 følgere ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantasktisk give away! og de smagsprøver er simpelthen for geniale.

  Peanut butter er klart den smag jeg vil glæde mig aller mest til at smage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh! En lækker præmie og perfekt til at finde nyt pulver i lækre smagsvarianter. Det er helt sikkert isolaten i chokoladevarianten, som jeg vil se mest frem til at smage. Chokolade er bare altid en vinder, men det må være muligt at vinde en variantionsmulighed med alle de lækre varianter.
  KH
  – frk. sveske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg glæder mig til chokolade/hasselnød-udgaven! Hvis den er så god som jeg tror, skal jeg ind og bestille en bøtte bagefter! Jeg synes tit at chokoladeshakes kan blive lidt fesne, men med hasselnød tror jeg at det er crazy! Mums :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Koch Sørensen

  Uh det er jo faktisk svært!! Jeg har faktisk overvejet om man skulle prøve alle sammen :D men tror den jeg ender med må være cappuccino! Jeg kunne forestille mig at den ville være perfekt i en kop kaffe :-) men barerne lyder nu også spændende, og perfekte til at have med på farten :-)
  Og held og lykke med konkurrencen!
  Mvh Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Kjer

  Tillykke med de 1000 followere!
  Rigtig fed mulighed for at prøve nogle af deres produkter, som man hører så meget godt om. Kunne især godt tænke mig at prøve One Whey Isolate French Vanilla, da jeg ELSKER smagen af vanilje. Smagen af dejlig vanilje, proteiner til musklerne, og lavt indhold af kulhydrater – what’s not to like? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger rigtig mange fitnessbloggere på Instagram og de snakker alle sammen og fitnessguru! Jeg vil vildt gerne prøve det men har pga. den stramme økonomi som studerende ikke fået lejlighed til det endnu. Jeg vil VIlDT gerne smage Coconut baren fordi jeg elsker kokos og det minder mig om sommer, One Whey Kiwi Yogurt fordi jeg har hørt rigtig godt om den og det lyder virkelig lækkert, One Whey Isolate Cappuccino fordi jeg elsker kaffe som ikke bare er sort, og selvfølgelig Peanutbutter fordi det bare er og bliver det bedste i hele verden!

  Knus Vickie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Villadsen

  Sikke en fed giveaway! :-) Og tillykke med alle følgerne på Instagram, Amanda!

  Jeg vil glæde mig allermest til at smage proteinbaren ‘Banana Chocolate’, da jeg simpelthen eeelsker kombinationen af chokolade og banan :-)
  Jeg har kun fået fornøjelsen af at smage kokosbaren, hvilket også var en rigtig god bar!

  Jeg har kun bestilt fra fitnessgurus hjemmeside en gang, og er bestemt ikke blevet skuffet! Derfor ville det være lækkert at prøve alle smags varianterne, inden jeg bestiller igen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Stampe

  Glæder mig til at smage Cappucino.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg glæder mig til at smage Banana Chocolate! Den lyder bare rigtig mums, nam nam

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Amanda.

  jeg har i snart i 3 år trænet i fitness, men det er først i år jeg er begyndt at bruge proteinpulver, så prøver mig stadig frem, for at finde den rigtige til mig. Så derfor ville det være lækkert at vinde denne her give away ! ;D .. hvis jeg vandt, så vil jeg se mest frem til den variant med hvid chokolade, da jeg virkelig elsker hvid chokolade .. :D
  men held og lykke med DM :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina

  Hej Amanda
  Først vil jeg sige 1000 tak for en super god, lærerig, motiverende og inspirende blog. Jeg følger denne, da du skriver om opture og nedture i forbindelse med træning og kost. Personligt kan jeg relatere til største delen, som du skriver om og læser derfor troværdigt alle dine indlæg.
  Jeg har efter din anbefaling købt Fitness Gurus produkter men har endnu ikke prøvet: Strawberry White Chocolate – smagen. Denne vil jeg utrolig gerne smage, da du har sagt, at den smager som jordbær rittersporten. Hvem elsker ikke rittersport, hvid chokolade og jordbær? Den må jeg bare smage til min skyr om aftenen eller shake efter træning, så håber på at vinde nogle af deres produkter.

  Keep up the good work med bloggen og ser frem til at høre mere fra dig om kost, diæt, træning, konkurrencer og livet generelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Tal Probst

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at smage den med yoghurt! Da jeg er på keto-diet må jeg jo ikke få ret mange kulhydrater, og jeg savner simpelthen yoghurt så meget!
  Samtidig er Fitness Guru et mærke, jeg har hørt super meget godt om, men jeg er simpelthen så kræsen med proteinpulver (har indtil videre KUN kunne få Syntha6 ned), og jeg savner derfor lidt andre varianter, og da det jo er et halvdyrt mærke, er det lidt risikabelt at smide penge efter det for en fattig studerende som mig, da jeg ikke er sikker på, at jeg vil kunne lide det!

  Mega fed blog og MEGA lækker konkurrence! Du er god til at holde min motivation oppe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at smage One Whey med vanilla wildberry og strawberry white chocolate! :)

  Er normalt til normale chokolade smage og cappuccino, så vil gerne prøve noget andet. Måske jeg kunne få en ny favorit. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Christensen

  Virkelig lækker konkurrence!! :D

  Jeg glæder mig til at smage one whey strawberry white chokolate, da jeg har hørt enormt mange positive kommentarer om denne!
  Derudover vil jeg glæde prøve at lave iskaffe, hvis jeg er så heldig at vinde. Jeg har desværre aldrig prøvet Fitness Guru’s produkter, men vil vildt gerne! :)

  Jeg følger dig selvfølgelig dagligt via bloglovin. Tak for inspiration og for at motivere! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg vil glæde mig til at sætte tænderne i kokosversionen. Jeg er vild med kokos, så mon ikke denne falder i min smag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Hansen

  Stawberry white chocolate… Efter at ha læst så meget om den står den ret højt på “want” listen. Og så elsker jeg jordbær og chokolade så det kan vel kun bli et hit?! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Hansen

  Stort tillykke med alle de likes!

  Har prøvet strawberry white chocolate og chocolate hazelnut! Elsker faktisk alt med chokolade, så det ville være lækkert at smage den med banan og chokolade!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ih jeg sidder lige og kigger på fitnessgurus hjemmeside. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvilken smag jeg skal købe. Det er første gang jeg skal købe proteinpulver, men fra hvad jeg har læst på de forskellige blogs, så skulle fitnessguru være det bedste. Af One Whey smagsvarianterne vil jeg helst smage Strawberry White Chocolate og af One Whey Isolate vil jeg helst smage Rocky Road :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart mint-chokolate…. bare fordi mint og chokolade kan an vel aldrig gå helt galt i byen med ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Tillykke med de mange follower.
  Jeg glæder mig aller mest til at prøve smagsvarianten med cappuccino! Den lyder simpelthen så lækker og jeg elsker kaffe. Den ville være lækker i almindelige shakes men nok også som proteinkugler osv kan jeg forestille mig. Efter som jeg fra dig. Men også andre steder. Har hørt så meget godt om strawberry white chokolade vil jeg også se meget frem til at prøve den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cille

  Hey amanda

  Tak for en skøn blog. Mit vægttab er oppe på 7 kg nu og det er virkelig skønt at læse din blog når jeg er ved at give op.

  Men men men jeg glæder mig så meget til at smage hvis chokolade! Jeg elsker hvid chokolade og har ikke måtte spise det længe da jeg jo kæmper med de sørens kilo!

  Tak for bloggen.

  Mvh cille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe la Cour

  Virkelig en fin give- away!
  Jeg er ret ny i protein-junglen og har indtil videre kun smagt pulver som smagte MEGET syntetisk! Har hørt at produkterne fra fitness guru skulle have en meget naturlig smag. Strawberry White chocolate og kiwi yoghurt står begge højt på listen over smagsvarianter jeg gerne ville prøve.
  Mvh Signe la Cour

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma mason

  Helt perfekt konkurrence, sad netop og kiggede rundt på fitnessguru’s hjemmeside for at tjekke deres nye barer ud! Jeg har længe gerne ville prøve deres produkter men har endnu ikke turde købe et stort lager hjem da jeg ikke kender til deres smag – det ville derfor være perfekt hvis jeg vandt denne konkurrence så jeg kan få prøvet det af! Jeg må sige at det nok er Mint Cocolate baren og Strawberry White chocolate som jeg allerhelst vil prøve. Jeg elsker, elsker, elsker mint + chokolade derfor tror jeg denne bar ville kunne blive min yndlings! Samtidig har jeg brug for at prøve en ny smag når det gælder proteinpulver, og Strawberry White chocolate må man da sige er noget nyt!

  kæmpe knus og tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Grønbæk

  Jeg vil utroligt gerne smage Banan/chokolade varianten da jeg bare har et (meget!) svagt punkt for både banan og chokolade og især kombinationen af disse to!!
  Desuden ELSKER jeg at eksperimentere i køkkenet og afprøve opskrifter og bliver tit begrænset fordi jeg står og mangler proteinpulver med en bestemt smag – derfor er denne give-away jo perfekt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Andersen

  Wow en FED konkurrence :). Jeg kunne godt tænke mig at vinde en pakke med produkter med chokolade da jeg har hørt meget om den variant.

  Jeg vil blive SÅ glad hvis jeg vinder, da jeg er godt i gang med at lægge min livsstil om og det indebærer også styrketræning og cardio, så jeg kunne godt bruge disse ting til hjælp med mit projekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Fedt med nogle diverse give aways! :)
  Jeg glæder mig til at prøve Milk chocolate eller Chocolate hazelnut, da jeg førhen har prøvet diverse mærker med chokolade smag, men har ikke kunnet holde nogle af dem ud i længden… :(
  Derudover så er jeg en kæmpe Peanut butter lover, så den vil jeg ekstremt gerne smage! Har desværre lidt på fornemmelsen at den bliver rimelig kvalmene til sidst, så har ikke turde købe et kg endnu.
  Og så liiiiiiiige en sidste.. Cappuccino, kunne godt tænke mig at eksperimentere lidt med den, i form af noget is kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  uhhhhhhh, har bare ikke kunne vælge efter at have set på Fitness Guru’s produkter flere gange. Jeg er bare SÅ nysgerrig efter at prøve dem alle, at det nærmest kribler…

  Jeg ville glæde mig mest til at smage yoghurt/Kiwi, da jeg har hørt, at flere er blevet utrolig overrasket over denne smag.

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at smage strawberry White chokolate, fordi jeg har hørt så meget godt om den :) og selvfølgelig også alle de andre.
  Jeg har selv 1000 gange overvejet at købe derfra, men går altid i stå fordi jeg allerede har noget, er på SU og fordi jeg simpelthen ikke kan drikke det jeg har – kun bruge det i mad. Så især pga. Det sidste ville jeg rigtig gerne se om jeg kan lide at drikke fitness gurus proteinpulver :)
  Tak for en fed blog. “Rart” at se at andre end jeg selv har/er syge og derfor har lidt svært ved at træne med fuld power.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Rigtig fed og inspirerende blog! Altid det første jeg kigger på (efter instagram) når jeg slår øjnene op om morgenen, god start på dagen! :-D men men men nu sidder jeg i et dilemma, jeg kan simpelthen ikke vælge, de ser så lækre ud allesammen! Derfor er denne give-away perfekt! Så kan jeg endelig finde min favorit! Det ville være mig en stor ære at vinde, da jeg endelig har fået et kickstart til at opnå mine mål, mine 4 måneders værnepligt har ændret min indstilling! Man kan hvd man vil! Og nu vil jeg gerne være tilfreds med mig selv! De lækre produkter vil give mig muligheden for at finde mig en tro følgesvend på min vej! God sommer, du er virkelig en fantastisk motivation for mig, og i hvert fald 1000 andre ;-)
  Mail: amandabelcic@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Fed give-away, som jeg krydser fingre for ryger min vej!
  Jeg er netop hjemvendt fra ferie, og kan se at jeg er ved at være i bund med mit proteinpulver, og da du har fortalt så meget godt om fitnessguru kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve det. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at smage strawberry white chocolate – det lyder simpelthen som en dessert forklædt som proteinshake. Not bad, not bad at all! Solskinshilsner, Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg kunne VIRKELIG godt tænke mig at prøve fitnessguru’s chocolate hazelnut proteinpulver. Mmm har en masse opskrifter, jeg kunne tænke mig at afprøve med den. Bl.a. havregrød, chocolate mousse og kaffe latte :D håber jeg får lov til at afprøve dem, så jeg kan bestille en kæmpe ration på fitnessguru :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Tillykke med dine mange followers! Det er fandme fuldt fortjent, du er en kæmpe inspirationskilde! Også på trods af det faktum, at jeg aldrig ALDRIG kommer til at få din viljestyrke og udholdenhed. men derfor har man jo lov at drømme/blive inspireret. Jeg kunne sindssygt godt tænke mig at vinde denne giveaway, for jeg har altid haft lyst til at prøve fitnessgurus proteinprodukter. Særligt efter at have læst den ene anbefaling efter den anden! Som fattig studerende er dette derfor den oplagte mulighed for at kaste mig ud i projekt “stærk-kvinde”! Jeg kunne særligt godt tænke mig at smage deres proteinbarer og shaken “strawberry white chocolate”. Den taler alle jo om ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lyck

  Kunne være så lækkert at vinde denne her konkurrence! Kunne virkelig godt tænke mig til at smage smagsvarianten kiwi/yoghurt, da jeg kun har hørt godt om den! Fed konkurrence by the way!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Sådan en pakke vil jeg gerne vinde :D
  Jeg glæder mig rigtig meget til (forhåbentligt) at smage den med chokolade og hasselnød. Det lyder for lækkert, og jeg forestiller mig, at den ville gå rigtig godt til en killer iskaffe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sand Kirk

  Puha, det er jo mega svært at vælge! Men sidder faktisk midt i et dilemma om, hvorvidt jeg skal købe chocolate hazelnut eller cappucino, så glæder mig til at smage de to! Og selvfølgelig strawberry white chocolate, da alle synes at rose den til skyerne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne M

  Amen, jeg kan jo ikke vælge…

  Jeg har en kæmpe sød tand, og det mest oplagte (og det der nok ville blive brugt penge på hvis det var tilfældet) ville blive smag alla Strawberry White chocolate , Chocolate hazelnut, Peanutbutter eller Rocky Road.

  Men der skal til tider ske noget nyt, og trods jeg ikke bryder mig om kaffe eller drikke lignende ville jeg nok forsøge mig med smagen Cappucino. Læst at den skulle være skøn i mange forskellige kombinationer hvilket jeg foretrækker, da jeg gerne bruger mit proteinpulver i forbindelse med andet end blot i shakes. Derudover kunne det jo muligvis ende ud i en dejlig oplevelse med en kop kaffe i fremtiden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har efterhånden prøvet min del af proteinpulver, men er simpelthen en sucker for næsten alt hvad fitnessguru laver! Vil specielt gerne prøve den med peanutbutter, og også den med kiwi yoghurt.. Gode bud er også chocolate hazelnut og cappucino.. Så mange muligheder, gid de alle kunne finde vej til min shaker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Hej Amanda Louise
  Først og fremmest stort tak for en blog, der ikke er ligesom alle de andre!
  Jeg har fornylig opdaget hvor effektivt proteinpulver er. Da jeg er studerende med mindste-SU har jeg ikke råd til selv at investere i proteinpulver, dog fik jeg lov at få noget af en ven og har på relativt kort tid set den imponerende effekt proteinpulveret har på min krop! Det er jo luksus at kunne drikke en kold shake efter en omgang styrketræning i stedet for at skulle stresse hjem i et forsøg på at få protein lige efter træningen.

  I et af dine indlæg fra martsmåned hvor du anbefaler One Whey Kiwi Yoghurt og One Whey Strawberry White Chocolate skriver du:
  “Når jeg drikker min mellemmåltids-shake i skolen kommer jeg tit til at sidde og sige “mmmmmm” uden at være opmærksom på det, så gode er de! :D”
  Denne sætning har hængt fast i mit hoved lige siden jeg læste indlægget, og jeg har haft så enormt meget lyst til at prøve begge disse varianter!
  Desuden elsker jeg kokos, så det må være den Coconutbaren jeg allerhelst vil smage.
  Hilsen Benedikte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bine

  Åh hvor lækkert med Give-Away, mange tak for det :-D
  Jeg savner noget sundt, som stadig smager syndigt, og da jeg eeeelsker alt med kokos, ( drømmekage og bountybar nøøj!!) forestiller jeg mig at deres kokos-bar må være helt fantastiske! :-D One-Isolate med peanutbutter er helt klart også en smag, som jeg rigtig gerne vil prøve, da man tit går død i de sædvanlige smagsvarianter så som chokolade og vanilje. Da jeg har prøvet en masser former for diæter, ved jeg hvor vigtigt variation er, hvis man vil undgå at falde i, og derfor håber jeg på at få lov at smage nogle nogle af disse varianter. :-)
  Endnu engang tak for en fed blog, som jeg følger dagligt
  Hilsen Stine Bine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manuela

  OMG!! Helt klart Chocolate Mint:-)
  Har luret på den længe.. ;)

  Manuela Johannesen
  Manuela.Aviaya@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Klitgaard

  Årh det der er jo den fedeste konkurrence! Jeg kan ikke sige 1 jeg ønsker at smage – jeg vil smage dem alle! Efter 16 uger på diæt med proteinshake 3 x dagligt, vil det være den fedeste konkurrence at vinde, da jeg vil få mulighed for at smage andet proteinpulver. Bare tanken om PB, hvid chokolade og jordbær, kiwi osv vil være en motivationsfaktor til de sidste 5 uger inden debutantstævnet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ville helt vildt gerne smage proteinisolaterne … Især cookie dough og den med chokolade !! :) mmh

  Kh. Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Fedt med nogle diverse give aways!
  Jeg glæder mig til at prøve Milk chocolate eller Chocolate hazelnut, da jeg førhen har prøvet diverse mærker med chokolade smag, men har ikke kunnet holde nogle af dem ud i længden…
  Derudover så er jeg en kæmpe Peanut butter lover, så den vil jeg ekstremt gerne smage! Har desværre lidt på fornemmelsen at den bliver rimelig kvalmene til sidst, så har ikke turde købe et kg endnu.
  Og så liiiiiiiige en sidste.. Cappuccino, kunne godt tænke mig at eksperimentere lidt med den, i form af noget is kaffe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Super fed konkurrence! Det er jo helt perfekt til at få afprøvet nogle forskellige smage, inden man beslutter hvilken man skal købe. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at smage den med peanutbutter. Og den med chocolate hazelnut lyder også ret lækker!

  Og tillykke med de mange følgere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Rægaard Pedersen

  Jeg har prøvet chocolate hazelnut og strawberry white chocolate og jeg er desværre ikke begejsret – MEN det er fordi jeg har det svært med konsistenser og jeg bryder mig ikke om det i shakes, så jeg er virkelig på udkig efter en variant jeg kan putte i skyr, så jeg kan få mig noget protein! :) Jeg har hørt at kiwi yoghurt skulle være ret så god og dejlig frisk i det, så den kunne jeg helt sikkert godt tænke mig at prøve. Faktisk Mango i Isolate også. Noget der er relativt friskt i det. Og de barer der – har hørt de er så OVERDREVET gode, så dem vil jeg faktisk også rigtig gerne smage. Jeg vil faktisk bare gerne smage DET HELE! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Kæmpe stort tillykke med de mange følgere på Instagram – og tak for en inspirerende blog og Instagram profil!
  Jeg er selv rigtig glad for at følge dig, og er faktisk for nyligt sprunget ud i lidt mere seriøs træning og er også begyndt at snuse lidt til proteinpulver osv, bl.a. takket være dig :)
  Jeg ville glæde mig allermest til at smage Mint Chocolate tror jeg – det lyder bare SÅ godt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Albeck

  Jeg har allerede prøvet one whey med chokolade/hasselnød og den med vanilla/wildberries og er desværre snart ved at løbe tør, så kunne vildt godt tænke mig at prøve lidt forskelligt inden jeg køber et lager igen ;-).
  DBH Iben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete Andersen

  Ingen tvivl om at det er den der kaldes Strawberry white chocolate er den jeg helst vil prøve! det er jo jordbær OG hvid chokolade, bliver det mere luksus??
  jeg elsker selv hvid chokolade- eller jeg elsker faktisk bare alt chokolade ;) og “guilt free” alternativer til at stille chokolade tørsten er da bare fantastisk.
  mums mums, det skal 100% prøves no matter what..

  og tillykke med de 1000 helt sikkert velfortjente followers :)”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Uh, hazelnut lyder bare så lækker! Jeg har overvejet mange gange at investere i fitnessguruprodukter, men med et su budget er det let ikke at prioritere sådanne køb, især når jeg så ikke ved hvilken smag jeg skal vælge! Jeg håber på at vinde :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emelie

  Hej!
  Jag har aldrig provat fitnessgurus produkter men hade gärna gjort det! Jag är en glad, målmedveten och träningsgalen tjej på 18 år som älskar choklad ( vem gör inte det liksom?!) Därför tror jag att någon med choklad skulle passa mig perfekt! Ha det bra!

  Hälsningar Emelie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie W

  Fedt med en konkurrence, så man kan få mulighed for at prøve produkterne fra fitnessguru. Har kigget på deres hjemmeside MANGE gange, men alligevel altid vendt tilbage til det jeg kender i forvejen, så vil super gerne prøve smage. Især coconut bar som noget der må prøves. Men også deres ‘one whey’ produkter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tillykke med de 1000 followers!!
  Jeg vil rigtig gerne deltage i konkurrencen, og jeg glæder mig mest til at smage alle varianterne, haha. Ej, jeg har hørt meget godt om starwberry white chocolate (tror jeg den hedder) gennem bl.a. din blog, og da jeg virkelig er en sucker for hvid chokolade, tror jeg den vil gå rent hjem her ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mailin

  Jeg er, uden tvivl, mest spændt på One Whey Baren med Banana Chocolate-smag. Jeg er vild med alt der har med banan at gøre, så baren må jo være en vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor er det bare en lækker pakke! Jeg ville glæde mig suuuper meget til at smage One Whey med Strawberry White chocolate! Har en kæææmpe svaghed for hvid chokolade, så at få muligheden for at få noget proteinpulver der kan tilfredsstille denne trang, ville gøre vidundere for både mig og min træning. Mangler de sidste 5-6kg, og der er det nok den hvide chokolade der ofte træder ind og skubber det hele i den forkerte retning :( Så det ville være så fantastisk!

  Der er mange deltagere, så jeg er jo bare én ud af hundrede! Men krydser alt hvad jeg har og håber på denne mulighed for at nå min målvægt :-)

  Stefanie Sarah Henriksen
  stefaniehenriksen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Baren med kokos – jeg er blevet helt vild med kokos i alt, og craver tit efter en bounty, men det er bare ikke helt sundt. Så et alternativ til den, ville være en kæmpe bonus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg jo en af de rigtig mange som virkelig gerne vil tabe sig! Hvilket jeg har villet, lige siden jeg var 11, hvor jeg stod i vores dør, strandet i Italien, kiggede ned, og så – mig selv. Jeg blev pludselig voldsomt ked af min vægt, og bare generelt mig selv. Siden der, har jeg gennemgået, mobning, både i den virkelige verden men også virtuelt. Jeg har cuttet, jeg har sultet, jeg har kastet op.
  September, sidste år, lavede jeg et nytårs fortsæt, om at det nu skulle gøre RIGTIGT! Jeg startede i fitness, d. 3 og dér gik kampen igang. Mit problem var bare at jeg hverken fik fibre, kulhydrater og ikke mindst protein nok. Jeg spiste forkert, og ja – bare generelt ikke gjorde særlig meget rigtigt.
  Nu skal jeg til at i 9. Klasse, og jeg vil prøve endnu engang efter sommerferien, med livsstilsomlæggelse og gøre det rigtigt denne gang!
  Jeg har en dejlig kæreste, som elsker mig for den jeg er. Men på intet tidspunkt, har jeg følt mig perfekt! Jeg har på intet tidspunkt, følt mig tiltrækkende eller følt mig pæn i undertøj foran ham.
  Men alt i alt, så kunne jeg rigtig godt tænke mig at smage baren eller bare generelt produkterne med kokos, da jeg elsker kokos, hvilket jeg har gjort hele mit liv, nærmest. Desværre, er de ”snackbarer” man kan få med kokos, ikke altid de sundeste. Så det ville være super lækkert at smage baren med kokos.

  Og tillykke med de 1000 followers!

  Mange hilsner, Ida

  idax5612@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Sikke dog en lækker konkurrence! Den smagsvariant jeg vil glæde mig mest til at prøve er helt klart “mint-chocolate”. Jeg har et ret stort forbrug af chokolade ifølge min kæreste, og jeg eeeeeelsker Lindt’s chokolade med mint smag, haha. Derfor kunne det vist være på tide, at jeg får prøvet et liiidt sundere alternativ! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Arentoft

  Hej amanda
  Først og fremmest skal du havde stor ros for en super god og inspirerende blog!
  Mht smagsvarianterne glæder jeg mig mest til at smage Pistachio Coconut eller strawberry White chocolate da jeg har læst mange rosende ord om disse! :)
  Derudover vil jeg rigtig gerne smage baren med banan og chokolade da den lyder virkelig lækker. Kokos-baren har jeg prøvet og den var også et hit !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Jeg vil vildt gerne smage baren med mint – det må jo være som at få after eight chokolade hos farmor. Eller pulveret med peanutbutter – det er min livret. Hvis man kan sige det!?? Hehe <3

  Og tillykke med de mange followers! Det undrer mig ikke, at vi er så mange der følger med. Jeg følger dig både her og på instagram. Det fungerer som et dagligt los i røven, evig inspiration til nye øvelser og metoder, og en stor motivation for at kæmpe for at nå mine mål. Kan ikke takke dig nok for det – du gør det så sejt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Kyllingemuffins med squash