Sunday Funday

Update om diæten & opskrift på PB morgengrød

Først en lille update:

Som nogle måske læste på min Instagram igår, så har jeg ændret lidt i min kostplan. Jeg følger blandt andet ikke længere principperne ved Intermittent Fasting.

IF har fungeret rigtig rigtig fint for mig, og jeg har også tabt mig helt som planlagt. Så det er ikke fordi at jeg pludselig synes IF er skidt. Jeg kunne bare mærke på mig selv, at jeg havde brug for at få min gamle diæt-struktur tilbage, nu hvor jeg er startet op igen.
Kald mig bare tryghedsnarkoman, men jeg ved at det virker, og at det fungerer hele vejen frem til konkurrencen, hvilket er vigtigt.

Den anden årsag er at jeg har bedt min søde veninde og coach Kine om at lave min kostplan igen. Det er en fordel rent mentalt. Jeg kan meget lettere holde mig 100% til planen, hvis det er en anden der har lavet den. Det kender i sikkert godt :)
Den nye plan minder meget om hvad jeg spiste før, men Kine og jeg er også meget enige om hvordan en kostplan bør sættes sammen, og hun har været min sparringspartner omkring kosten, siden jeg startede min første konkurrencediæt på denne tid sidste år.

20130603-093704.jpg

Så nu spiser jeg morgenmad til normal tid igen ;) Og dagens morgenmad var den lækreste peanutbutter morgengrød, som jeg lige må dele med jer.

Ingredienser:

Havregryn blandes med vand og koges til grød (vand og havregryn i en skål 2 min. i microovnen, rør rundt og giv det så 1-2 min mere)
Derefter tilsættes sødemiddel og proteinpulver og evt. psyllium HUSK hvis du ønsker flere fibre og en lidt større portion.
Peanutbutter røres i den varme grød, så den smelter lidt og fordeler sig… Mmmmm :)
Til sidst toppes der med små stykker æble og et drys kanel.

Peanutbutter heaven! :)

3 Kommentarer

  • ...

    Ved du hvor mange kcal/kj du spiser om dagen i diæten?
    Det var ellers sjovt at følge hvad du synes om IF, virker til at folk generelt opnår gode resultater i forhold til at cutte uden at tabe muskler. Men altid godt med noget man kender og ved fungerer!
    Er der nogle primære grundprincipper i den diæt du kører nu? Tænker antal måltider og hvad man må spise på forskellige tidspunkter eller om der kunne være andet specifikt?
    Træner selv meget og svinger lidt mellem forskellige diætprincipper, men tæller stort set altid kalorier for nemmere at have et overblik over madindtag, men stiller lige spørgsmål for at få lidt inspiration ;)
    Håber at høre fra dig hvis du har tid, ellers må jeg bare følge lidt med i dit hårde arbejde herinde :) Godnat!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Hej Ida

      Ja, det er også min opfattelse af IF. Jeg har selv bygget rigtig godt med muskler i den periode jeg fulgte det princip, samtidig med ayt jeg gik ned i fedtprocent.

      Lige nu får jeg 2400 kcal om dagen, fordelt på 6 måltider + post-workout. Carbs er primært morgen/dagtimerne/omkring træning og aftenen er mest protein og fibre.

      Du kan evt. læse indlægget om min kostplan op til DM 2012 – denne diæt minder meget om den, bortset fra at jeg spiser mere nu :)

      Skal nok skrive en masse om min kost her på bloggen også :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • ...

    Mange tak for svaret! Fedt du tager dig tid til at skrive tilbage :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Funday