Frokost og pump

Træning med pulsur

Jeg sidder komplet begravet i bøgerne for tiden. Livet et gået helt i stå, og dagene går bare med læsning og træning. Jeg føler mig mere klar på denne eksamen end de andre jeg har været oppe til, men jeg mangler stadig at få styr på meget…

Heldigvis er det en eksamen i fysiologi og træning, så jeg synes faktisk at det er spændende nok, når først jeg får åbnet bøgerne.

Specielt er jeg blevet ret fascineret af teorien omkring konditionstræning og træning med pulsur. Jeg har i mange år selv løbet med mit GPS-pulsur, men syntes egentlig at min puls var sådan lidt ligegyldig. Jeg brugte det mere til at holde styr på tid, distance og kalorieforbrug.

20130622-194940.jpg

Men efter at jeg i de sidste måneder har fået en langt større viden om kredsløbet, og hvad man egentlig kan “læse” ud fra pulsen, så er det gået op for mig hvor fantastisk et redskab det er. Derfor laver jeg dette indlæg i samarbejde med campz.dk der for øjeblikket har rigtig gode tilbud på netop pulsure!

Jeg vil helt sikkert bruge mit pulsur meget mere i fremtiden, også til træning indenfor. Specielt når jeg begynder at skulle lave mere cardio senere hen på diæten. Der er det jo perfekt til at holde styr på om intensiteten er høj nok :)

Træner du med pulsur? Hvorfor og hvorfor ikke?

2 Kommentarer

  • Connie

    Dit pulsur ligner mit Garmin Forerunner 110 !?! Jeg tilkøbte en softstrap med pulsmåler, men det virkede ad H… til … fik den byttet til en ny … samme problem! Jeg kan under en løbetur løbe med en puls på 30 … eller 230! Så efter nogle få ture der bare skabte irritation, så droppede jeg pulsmålingen. Jeg bruger uret HVER gang jeg løber … for at tracke distancer og kilometertid :-) Kilometertiden giver mig en nogenlunde indikation af min puls :-) … Det lyder interessant med den eksamen du skal op i … og det går – kan jeg forestille mig – bedre og lettere, når emnet virkelig er noget der interesserer en … Held og lykke med den :-)

    Hilsen Connie

    http://www.larseniform.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Det er lige præcis det det er ;) Jeg bruger pulsbælte med hardstrap og den har altid fungerer helt upåklageligt :)

      Men som du selv nævner, så har jeg indtil nu mest brugt tiden og distancen til at vurdere hvor hårdt jeg har arbejdet.

      Men er jo dejligt at lære noget nyt som endda kan bruges i træningen :D

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost og pump