Dagens træning

Sommerferie!!

I må undskylde at jeg lige har været borte i et par dage…
Var til eksamen torsdag og måtte også bruge hele dagen igår på skolen, men NU HAR JEG SOMMERFERIE!!!

Jeg har glædet mig så meget til denne dag, det er helt utroligt at den endelig er her :D Selvom eksamen ikke gik helt som jeg havde håbet og forventet, så klarede jeg den, og jeg kan nyde næsten to måneder med fuldt fokus på diæt og træning.

Ooooooh happy day! :)

Jeg kan godt mærke at jeg lige skal finde på plads og opdage at det faktisk er overstået, og at jeg nu med god samvittighed kan bruge al min tid på det bedste jeg ved: sund mad og træning!

Jeg har så mange ideer til alle de ting jeg skal prøve af, og jeg glæder mig rigtig meget til at inddrage jer i det hele.

Allerede nu er der igen 100% fokus på diæten.
Jeg har spist clean og tabt 2-3 kg. siden jeg startede min on-season plan, men her i den sidste uge inden eksamen kunne jeg simpelthen ikke finde overskud til at tilberede og spise alle måltider som planlagt, så der blev improviseret lidt undervejs. Det er selvfølgelig ikke godt nok i forhold til mine mål for i år, så fra i dag efterlever jeg hvert et komma i min kostplan.

Desuden skal jeg have lavet min træningsplan om, og jeg har planer om at introducere cardio 3-4 gange ugentligt allerede fra næste uge.
Det bliver i mange forskellige former: sprints, løb, crosstraining, plyometrisk træning, intervaller i fitnesscenteret og powerwalks.

Nu skal fedtet for alvor smides! 14 uger har jeg tilbage inden DM, og synes personligt at jeg har fået opbygget en rigtig god base i løbet af det sidste år. Men det er jo svært at sige hvad der egentligt ligger under fedtet, så glæder mig meget til at se hvad der sker i den næste tid :)

Jeg er i hvert fald meget positiv omkring det hele lige nu, og vejen herfra og frem imod DM er intet mindre end et drømmescenarie: 2 måneders sommerferie fra studiet, verdens mest fantastiske sponsor som sørger for at min krop får alt hvad den har brug for og mere til, støtte fra familie og venner, samt alle jer skønne læsere <3

We can do this :)

Skærmbillede 2013-05-30 kl. 23.10.27 Skærmbillede 2013-06-29 kl. 09.16.56 Skærmbillede 2013-06-29 kl. 09.22.07 Skærmbillede 2013-06-29 kl. 09.21.00 Skærmbillede 2013-06-29 kl. 09.19.32

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Previous post

Dagens træning