Post-Workout Smoothie

Frokost og pump

Jeg er simpelthen blevet så dårlig til at spise regelmæssigt. Timingen bliver nemt helt tosset, og ind imellem glemmer jeg at spise i flere timer. Det er ikke godt, for så bliver jeg alt for sulten om aftenen.

Derfor har jeg lavet sådan et smart alarmsystem her til de næste dage:20130621-185330.jpg

Jeg kommer til at blive sindssyg af alle de alarmer! :D Men hvis det er det der skal til, så må det jo være sådan. Og jeg må indrømme at det faktisk virker ret godt.

20130621-184954.jpg

Dagens første frokost bestod af brune ris og kylling (det ligger under alt det grønne) med frisk salat og en halv avokado.
Dressingen er hjemmelavet og super nem: dijon-sennep blandet med lidt flydende sødemiddel og vand.

20130621-184959.jpg

Dagens træning var en hård omgang for skuldrene!
De er heldigvis helt tiptop igen, takket være One Celadrin-salven, hvile og forsigtig genoptræning.

Jeg kørte min første rigtige, tunge skuldertræning i sidste uge, og i denne uge var der så fokus på volumen.

5 øvelser á 5 sæt med 15 reps. Fokus på at udføre hver gentagelse langsomt og kontrolleret, for at øge time under tension.
Vægtene er naturligvis en del lavere end når jeg kører fx. 8 gentagelser, men på en måde er denne type workout langt hårdere, fordi hvert sæt er så langt og udmattende.
Det er fedt! ;)

Der er meget lang vej til de skuldre jeg gerne vil have, men der er jo ikke andet at gøre end at blive ved med at arbejde hårdt mod målet!

6 Kommentarer

  • sofie

    Fedt at se hvordan du ligger dine måltider i løbet af en dag! hvis du en dag har tid kunne det være dejligt at se eksempler, fx. billeder på hvad du får de forskellige tidspunkter. Og plejer du egentlig spise morgenmad?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Den slags indlæg laver jeg ind imellem, så det skal nok komme igen :)

      Ja, jeg spiser altid morgenmad :) Helst indenfor 1/2 time efter jeg er stået op, medmindre jeg skal ud og lave cardio lige fra morgenstunden :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Utrolig flotte arme! Jeg ser det naturligvis ikke med konkurrence-øjne, men bare ud fra er helt generelt synspunkt! Synes virkelig de er blevet flotte markerede efter du er gået på diæt! Well done:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg har hørt det skulle være godt at spise flere gange om dagen hvis man vil tabe sig, men jeg kan simpelthen ikke. Jeg har det bedst med at spise 3 forholdsvis store måltider, har du nogle gode råd?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Jeg mener at vigtigste er at du kan holde dig i kalorieunderskud i løbet af dagen/ugen.

      Der hvor det bliver farligt med få måltider er hvis du snacker imellem dem, eller overspiser fordi du når at blive alt for sulten.

      Hvis du skal tabe dig, og kan genkende dig selv i ovenstående, så må du hanke op i dig selv, og evt. gøre som mig: Forberede måltiderne i forvejen og stille en alarm til at huske dig på at spise hver 2.-3. time.

      Det må være mit tip ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Post-Workout Smoothie