Dagens træning

Update…

Det bliver en klynke-update i aften… Nu er i advaret.

Kunne godt mærke at skulderen ikke var god i dag, så aflyste den planlagte skulder-session og kørte biceps, triceps og lægge i stedet. Men til sidst i programmet måtte jeg springe triceps-øvelserne over, da de også begyndte at gøre ondt.

Ærlig talt, så er det ikke godt med skulderen. Slet slet ikke. Nuuuuii det gør ondt. Kan slet ikke løfte min venstre arm op i nærheden af vandret, så slemt er det :(

What to do?

Planen bliver at jeg holder 1-2 ugers pause fra al overkrops-træning, og mindst to ugers pause fra al specifik skuldertræning. Holder mig fra det indtil smerterne er væk. Og så håber jeg bare at jeg heler hurtigt og at skulderen bliver i orden igen snart. Lige nu føles bare bare slet slet slet ikke godt, og jeg mangler stadig at bygge så meget på de dumme skuldre!! :'(

Jeg ved ikke helt hvad jeg gør med træningen. Diæten er jo startet, og skal helst ikke lave for meget cardio endnu. Tror jeg tager et par ugers hardcore fokus på ben, og så måske lidt mild yoga som supplement..?

Min tanke er lidt et ben-program bestående af en dag til forsiden, en dag til bagsiden, en dag med mild yoga og en dag med intervaller og plyos. Og så en masse incline walking på løbebåndet ind imellem. Og ja, der bliver jo nok også nogle ekstra hviledage… Selvom jeg ikke er glad for det.

Men okay. Positive thinking… Overkroppen (skuldre) har jo længe været mit fokus, så måske kan jeg vende det til min fordel at fokusere på viiiiiiiiiiirkelig at køre benene igennem nu, og få strammet dem op. De trænger i hvert fald, så jeg giver det et forsøg… Se muligheder i stedet for begrænsninger. Yes yes…

Et par stykker har spurgt ind til den muskel/ledsalve jeg bruger på skaden, og det kan vel ikke komme som nogen overraskelse at min favorit er fra Fitnessguru ;)

Jeg har tidligere brugt den til mit knæ, og føler faktisk at den har en virkning på smerterne og inflammationen.
I husker måske at jeg skadede mit knæ i januar, og det blev bare aldrig rigtigt bedre, før jeg begyndte at smøre det med denne salve 2-3 gange dagligt i en lille uges tid. Nu mærker jeg intet til det, og det er på trods af at jeg har genoptaget intervaltræning og plyometrisk træning, hvilket må siges at være ret hårdt for knæene.

Salven er designet til at virke imod en lang række problemer, heriblandt ledsmerter og div. sportsskader som bristninger, overrivninger mm.
Den virksommme ingrediens er Celadrin, og denne er fundet virksom i flere dobbeltblindede studier på mennesker, så evidensen bag er god nok.

Hvis i vil vide mere, så kan i læse alt om det her.
Siden er på svensk, men hvis i har problemer med forståelsen, så oversætter jeg gerne :) Ellers er der altid Google Translate ;)

20130521-204627.jpg

3 Kommentarer

  • Anne Christina Knudsen

    Sejt, at du holder humøret oppe. Ved hvor frustrerende det er med lige netop skulderskader! :-( God bedring med det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasja larsen

    Amanda, det lyder som om der er ubalance eller måske endda en læsion/revne i en af senerne i din rotatorcuff:-/ jeg går til fys og kiropraktor med samme problem bare i højre skulder. Jeg er frisør og det sker enten ved overbelastning eller pludseligt trauma/skade. Jeg kan heller ik løfte armen over vandret, så ligesom”lammer” dem og falder slapt ned pga smerten. Kiro løsner leddet op og finder ubalancen og fys laver triggerpunktmassage og akupunktur. D hjælper.. Og så tid heler bedst;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frida

    hvor er det ærgeligt!!! vil bare lige ønske supermeget god og hurtig bedring! og giv du bare benene en ordentlig omgang :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning