Dagens træning

Sund kyllingeburger og nye diæt-lækkerier

Aftensmaden stod i dag på en let og lækker kyllingeburger, som endte med at blive en mellemting mellem en burger og en bagel :)

Den bestod af en grovbolle smurt med 3% friskost, 225 g. hakket kylling, 2 skiver 16% ost, babyspinat, rødløg og 1/4 avokado. Tilbehøret var en lille håndfuld dampede grønne asparges.

20130504-190732.jpg

Jeg vil også lige vise jer den lækre pakke jeg modtog fra Fitnessguru :)

20130504-191145.jpg

Den indeholdt blandt andet deres helt fantastiske Crunchy Peanutbutter som jeg har hørt SÃ… meget godt om!! Glæder mig helt vildt til at kunne nyde den på diæten – den kommer nemlig til at indgå i min kostplan det første stykke tid :)

Derudover fik jeg også deres nye kokosolie – jeg steger KUN min mad i kokosolie, så jeg er rigtig glad for at Fitnessguru nu også har det i deres sortiment :)

Grunden til at jeg kun steger i kokosolie er, at denne olie er meget stegestabil og ikke så let bliver til transfedt når man tilbereder maden ved høje temperaturer. Transfedt er rent gift for kroppen.

De fleste umættede olier som hørfrø- og olivenolie tåler ikke høje temperaturer. De er meget følsomme overfor varme, ændrer hurtigt struktur og bør derfor hellere bruges i fx. shakes og salater.

Så når man steger i kokosolie (som primært består af mættet fedt) og bruger umættede olier til mad der ikke skal opvarmes, så får man det bedste fra to verdener :)

   

2 comments

 • Henriette

  Du må endelig sige til hvis deres one heat er en succes. Jeg har selv kigget på dem, men jeg har ikke hørt særlig meget om det endnu.
  Tak for dejlig inspiration – fantastisk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Du burde nu også kunne stege i oliven- og rapsolie. Olivenolie er meget varmestabil, og de rapsolier man kan få i butikkerne ligner meget olivenolie i fedtsammensætning.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Previous post

Dagens træning