Mandag

Study study study

20130528-131808.jpg

I må virkelig undskylde mine kedelige updates for tiden :D Men med læsning, eksamensforberedelse, arbejde, diætmad og den smule træning jeg kan lave, ja, så er der ikke tid til at finde på ret meget interessant at skrive om. Det skal nok blive bedre så snart jeg får sommerferie om en måneds tid ;) Haha!! Glæder mig ubeskriveligt til at få et liv igen!

I dag har jeg siddet på læsesalen siden kl 8 og kl 16 skal jeg videre til træning. Derefter direkte hjem, spise, offentliggøre vinderen af Fitnessguru-konkurrencen og så i seng.

Jeg lever på kanten som altid ;)

20130528-131719.jpg

Dagens frokost stod på hakket oksekød (3-7%), speltkerner, hele hørfrø, rød peberfrugt, broccoli og lidt blandet salat og spinat. Mums filibaba!

I shakeren er der One Amino med smag af White Peach – jeg overlever formiddagen på aminosyrer indtil fasten brydes omkring kl 12! :)

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Mandag