Onsdag

“Stærke kvinder er sunde kvinder” (og konkurrencen!)

Her til morgen faldt jeg over Morten Elsøe’s blog foodmatters.dk. Det er en meget velskrevet blog og særligt artiklen “Stærke kvinder er sunde kvinder” er så fantastisk, at jeg simpelthen er nødt til at udbrede den til jer kære læsere. Han rammer plet på samtlige punker, efter min mening, og artiklen er desuden suppleret med masser af links til steder hvor i kan finde yderligere inspiration og viden. Tak til Morten for at opsummere effektiv træning for kvinder så godt!

Ind og læs, og bliv kloge på jer selv, og hvordan man træner effektivt, for at blive både sund og flot :)

20130523-110434.jpg

Jeg vil også lige huske jer på, at i stadig kan nå at deltage i den store Fitnessguru Giveaway. Der er et gavekort på 1500 SEK på højkant, og vinderen kan frit vælge mellem alle Fitnessguru’s fantastiske produkter!

Du skal blot like Fitnessguru’s facebook-side og derefter gå ind i dette indlæg og skrive en kommentar om hvorfor det er netop dig jeg skal vælge som vinderen. Konkurrencen løber helt til søndag midnat og jeg vælger vinderen :)

20130523-110455.jpg

7 Kommentarer

  • Christine Bonde

    Det er en fantastisk blog han har! Der er simpelthen så meget interessant og ikke mindst veldokumenteret viden at hente hos ham. Thumbs up :-)

    http://www.christinebonde.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Winther Manfeld Simonsen

    Hej Amanda.
    Fedt indlæg. Tjek det her indlæg ud. Jeg er ikke selv fortfatter til det, men det er dejlig inspirerende, og giver dig selv en ordentlig optur over at være stærk kvinde :-) http://briancrilly.wordpress.com/2013/02/27/strong-women-and-the-men-who-fear-them/
    Kh. Amanda.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte N

    Tak for deling af super fed artikel :)
    Manden har jo ret i alt hvad han skriver – gid alle kunne læse den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotten Danemo

    Rigtigt intresant!!!! Jeg har været meget nervøs over er lige det at jeg skal blive sat på en meget lav kaloridiæt over lang tid og ødelægge mit ellers gode stoftskifte og forbrænning.
    Har været inde på andre pigers blogs som stiller op til debutant som allerede nu er nede på 1300 kcal om dagen og skal spise sådan i 3 måneder, jeg tænker at det må ødelægge noget af forbrænningen hvis man gør det i så lang tid?
    Du har en meget fin og inspirerende blog, glæder mig til at møde dig til fællestræning :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MichelleS

    Hej Amanda,

    Jeg har fulgt med i din blog i noget tid, og har et spørgsmål til proteinpulveret.
    Hvad er forskellen på OneWhey og så OneRecovery? Og er det bedre at tage aminosyrer inden workout end at tage proteinpulver?
    Jeg ved godt, at det kan være individuelt, men det er lidt svært at gennemskue forskellene på produkterne :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MichelleS

    Jeg vil supergerne vinde gavekortet :) Har for en måned siden købt min første proteinpulver fra fitnessguru – OneWhey, den med jordbær og hvide chokolade. Vildt godt smag, og så valgte jeg fitnessguru, fordi produkterne er fri for aspartam. For mig at det vigtigt at det er ansvarlige produkter, og jeg ville bl.a. bruge gavekortet på den drikkedunk de har, som de er pftalater og er produceret under strenge miljømæssige krav. Da jeg bestilte proteinpulver fra fitnessguru fik jeg, uden at have bestilt det, en pakke fitnessnudler med i pakken. Det er vildt god stil og en service der gør, at jeg vil vende tilbage til fitnessguru. På en SU er det dog ikke helt billigt at tage den slags tilskud, så et gavekort ville hjælpe lidt på tingene :

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten Elsøe

    Hej Amanda,

    Tak for den fine kommentar på min artikel “Stærke kvinder er sunde kvinder” :) Og held og lykke med træningen og den forestående konkurrence!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag