En bloggers værste mareridt...

Fredags motivation

Lidt fredags-motivation.. Go hit the gym!
Jeg har hviledag i dag, men glæder mig allerede til at ramme vægtene i morgen :)

I denne og næste uge kører jeg en boost-diæt hvor jeg indenfor rammerne af intermittent fasting spiser massevis af lækker, clean mad (og et par treats..). Derefter er jeg on season og starter op på kostplan.

Jeg overvejer at tage til karneval i Aalborg i slutningen af maj, men derudover har jeg ikke planlagt noget som helst indtil DM i oktober. Har selvfølgelig job, skole og eksamen, men derudover er der 100% fokus på det som gælder: kost og træning.
Præcis som jeg bedst kan lide det :)

1 comment

  • Lise-P

    OMG… Det er sku hardcore det der.
    Nu vil jeg nyde mine ømme muskler, og en proteinpandekage med en god fornemmelse i kroppen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

En bloggers værste mareridt...