Motivational video: Ultimate motivation

Dagens træning

Søndag er efterhånden blevet min yndlings-træningsdag.
Det er nemlig det eneste tidspunkt hvor jeg rigtig kan få lov til at være kreativ og lave noget helt anderledes.

Jeg var sikker på at det ville blive godt vejr, så havde planlagt at løbe en masse intervaller på bakken i Frederiksberg Have… Men da jeg vågnede og så vejret, droppede jeg den plan ;) I stedet ville jeg løbe nogle incline intervaller på løbebåndet (tabata-style) og så ville jeg køre en masse clean and jerk-tekniktræning.

Note to self: Næste gang, så står den på tekniktræning først!
Jeg var fuldstændig færdig i hele kroppen allerede halvvejs igennem de der tabata-intervaller.

Til dem der ikke kender til tabata, så kører man 8×20 sek. intervaller med 10 sek. pause imellem – altså totalt 4 min. Efter de første 4 intervaller måtte jeg simpelthen tage farten af løbebåndet, og bare prøve at klare mig mod hældningen de sidste 4 omgange! Det er godt nok længe siden jeg er blevet så udmattet så hurtigt! Men det var også fedt at mærke blodsmagen ;) Målet herfra er at kunne gennemføre alle 8 intervaller med mellem 11-12 km/t.

Bagefter forsøgte jeg mig med lidt clean and jerk, men jeg havde intet tilbage, og kunne slet ikke både lære noget teknisk og være eksplosiv samtidig. Så det droppede jeg, og i stedet kørte jeg nogle gode gamle, kendte øvelser… 5 set af hver, relativt korte pauser, højt tempo og så eksplosivt som muligt.

Kunne næsten ikke gå ud i omklædningen bagefter, og måtte sidde i sofaen med en kop kaffe og sunde mig, inden jeg vraltede hjem :D

Dagens fulde program:20130519-154223.jpg

Jeg prøver at få læst lidt eksamen nu, men er godt nok en smule træt… Dog er emnet ret interessant (fysiologi i forbindelse med træning) så jeg forsøger at holde fokus… Ser dog MEGET frem til sommerferie om 5 uger!

20130519-164501.jpg

Kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivational video: Ultimate motivation