Vinderen af den store Fitnessguru Giveaway er fundet!

Broccoli som study snack?

20130529-135427.jpg

Jeg har endnu en lang dag på studiet i dag. Skiftevis forelæsninger og på læsesalen fra 8-18. Det er op ad bakke.

Her kl 14 havde jeg spist næsten al min mad, men var både træt og sulten efter 6 timers læsning… Der måtte fyldes energi på!

Jeg har mest lyst til at spise en stor sandwich, lidt slik, kage eller lignende for at få noget hurtig energi – men nej, det går selvfølgelig ikke! Diæten skal holdes. Så jeg tog en velfortjent pause og gik i Netto efter broccoli, skyr og light sodavand. Håber det holder energien oppe! Det var i hvert fald rart at gå en tur og få en smule luft :)

Jeg skærer selvfølgelig lidt ned på aftensmaden senere, så kalorierne passer.

20130529-135419.jpg

1 comment

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Vinderen af den store Fitnessguru Giveaway er fundet!