Hvad jeg bruger tiden på...

Tips fra Erin Stern

Erin Stern er den nuværende Ms. Figure Olympia, og har en helt fantastisk krop!
Desuden er hun virkelig inspirerende, og i dag havde hun lagt denne fine video op. Hun kommer i videoen med 5 tips til hvordan man kan holde styr på sin kost, og hun har nogle rigtig gode pointer.

Specielt det 3. tip med ikke at “micro-manage” dvs. tælle hver eneste kalorie, er jeg meget enig i!
Det er også noget af det jeg lægger vægt på når jeg laver kostplaner til mine klienter – lige i starten er det vigtigt at man holder sig til planen og lærer hvad der virker, men i længden handler det om at finde gode alternativer, for man vil ende i en situation hvor man ikke kan holde sig 100% til sin normale kostplan. Og man har jo også brug for lidt afveksling ind imellem :)

Det er en livsstil og man må bruge sin sunde fornuft. Det handler om at lære hvilke madvarer man skal passe på med, og hvor man kan “slå sig løs” :)

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Hvad jeg bruger tiden på...