En lille udflugt til Metro

Søndag: Powerwalk og posering

Jeg startede dagen med en lille powerwalk i det dejlige vejr. Stille og rolig hyggetur, nød bare at gå rundt i shorts og lytte til glad musik i det lune vejr.

20130428-201057.jpg

Efter morgencardio tog jeg hjem og fik lidt morgenmad, og bum, så faldt jeg i søvn igen. Talk about lazy sundays ;) Fik en sovet lille time, inden jeg skulle afsted igen. Den stod nemlig på fællestræning og posering i dag sammen med Team Kine Krøs, som jeg jo er med på :)
Dagens træning blev meget kort: 10 min. opvarmning, 1 lægøvelse og 3 tricepsøvelser. Normalt ville jeg også have trænet biceps og lidt mere læg, men har jeg været ret øm omkring bicepssenen i et par uger, og er bange for at jeg måske har overbelastet den lidt. Så nu får den en lille pause. Jeg har alligevel snart fået så store guns at jeg ikke behøver at træne dem mere! ;)

Poseringstræningen gik fint, og det var super fedt at se alle pigerne på teamet. Damn nogle lækre tøser! Man skal vist passe på Team Kine Krøs til Debutantstævnet ;)
Jeg har ikke poseret siden DM, så var lidt rusten, men er sikker på at jeg nok skal lære det hurtigere denne gang. Det er dejligt at være tilbage og så småt begynde konkurrenceforberedelserne igen.

20130428-201049.jpg
20130428-201042.jpg

Fantastiske Fitnessguru var selvfølgelig med mig under hele træningen! <3

4 Kommentarer

  • Michelle

    Hvilket program/app er det, du bruger til cardio? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • KMBK

    Hey Amanda. Ville høre hvilken størrelse du har købt toppen via Fitwear i? For er godt igang med at bestille én, men de ser ret så store ud på hjemmesiden. På forhånd tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille udflugt til Metro