Dagens træning

Maraton bliver i 2014

20130425-105919.jpg

Jeg har lige fået svar tilbage fra Sparta som er arrangør af Nykredit Copenhagen Marathon, og de har overflyttet min start til næste år.

Det er rigtig rigtig ærgerligt at blive stoppet pga. en skade, men man må jo tage hensyn til hvordan kroppen reagerer på et øget træningsload.

Jeg skal lige have undersøgt mine forskellige muligheder, men regner med at tage til en specialist som kan få rettet op på mine skavanker, og så bliver maraton en realitet næste år! :)

Måske bliver det også til et kortere løb eller to henover sommeren :) Umiddelbart kommer problemerne jo først efter de 15-20 km., og jeg skal jo holde formen ved lige ;)

5 comments

 • Stephanie

  Jeg kan anbefale Sportsfyssen på Østerbro. De er specialiseret i løbeskader og er i fuld gang med at fikse mig ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Synes det lyder som en rigtig fornuftig beslutning! Godt du lytter til din krop. Du skal nok få løbet det maraton en dag. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Amanda
  Efter at have fulgt din og andre inspirationsblogs på Bloglovin’ har jeg endelig besluttet mig for at oprette min egen blog og dele min vægttabs-rejse! Jeg håber du vil kigge forbi :-)

  journeyofjulie.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneli

  God beslutning. Det tror jeg din krop vil takke dig for. Har selv lige måtte tage den samme beslutning, at skyde mit store mål et år frem grundet hofteskade. Det er ikke sjovt, men hvor føler jeg mig dog lettet efter at ha taget beslutningen. Ingen press og konstant dårlig samvittighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning