Dagens træning

En lille udflugt til Metro

Hvis man er på diæt og skal købe stort ind af diætmad, så er Metro det mest fantastiske sted!

Det er jo ikke billigere, men man kan få alt det rigtige i store mængder.

Min favorit er færdig-tilberedte, frosne kyllingestrimler. De skal bare tøes op, så er de klar til at blive vejet af og fordelt ud i mine madkasser. Jeg købte 4 kg., så der burde være nok til et lille stykke tid :)

20130428-090850.jpg

Derudover købte jeg også en masse krydderier, 5 liter æggehvider, frosne bønner og broccoli og en kæmpe dunk salsa – den man kan få i Metro er nemlig uden tilsat sukker og smager meget bedre end fx. sukkerfri ketchup.

13 Kommentarer

  • Christine

    Bliver de frosne kyllingestykker tørre i det, når de er tøet op?
    Og tager du dem bare op aften inden?
    Og til sidst, hvad koster sådan en pose? :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Nej slet ikke :) jeg plejer bare at tage 1/2 kg op i køleskabet ad gangen, så er der til 1-2 dage før jeg skal have noget mere op :)

      Mener posen kostede 88 og den indeholder 2 kg. Så prisen er ca 44 kr. pr. kg. hvilket jeg synes er ok når det samtidig er SÅ praktisk :D

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christine

      Okay, tak for svar. Godt at de ikke bliver tørre, det frygter jeg altid med kylling der er tilberedt. Ja, det er da absolut en god pris :)
      Må jeg prøve at købe næste gang jeg er i metro :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • simone moos

    Kan man bare gå ind i metro ? eller kræver det ikke et form for firmakort :) ?

    Mvh Simone

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Man skal have et kort dertil når man betaler, og for at få det skal man have et firma, desværre. Men det kan være du kender nogen som har sådan et? :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Ihhh takker for dette indlæg. jeg har nemlig snart forgæves været i samtlige butikker for at finde æggehvider på dunk. Hvor ulækkert det end lyder så kan det jo kun betale sig frem for at smide blommen ud hver gang. Jeg føler nemlig en del går til spilde, men jeg har ik rigtig fundet noget at bruge den til og i mange af de ting jeg laver er det kun hviden jeg bruger. Kanont !!
    Jeg skal straks derud. Uhmm kyllingefilet, broccolli og rejer må også hellere finde sin vej ned i min kurv.

    Tak for tippet.

    Mvh Julie http://mirandastanker@blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Tænker du nogensinde over hvad det er for en produktion du støtter når du køber dunke af æggehvider og frossen kylling?
    Det er ikke for at dunke dig i hovedet med det eller noget, men taget i betragtning hvor meget animalsk protein du tilsyneladende spiser, ville det da være fedt hvis dyrevelfærden blev promoveret lidt.

    For de produkter du viser på din blog kommer jo fra dyr der lever under helt kummerlige forhold. Det undrer mig lidt hvordan man kan være helt ligeglad med den slags.

    Vh

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Selvfølgelig gør jeg det, og ville også foretrække økologiske varer. Både pga. dyrevelfærd, men også fordi disse produkter er langt sundere.
      Desværre er der grænser for hvordan man kan leve som studerende, og økologi er bare dyrt.

      Jeg kan ikke redde hele verden, og hvis jeg fravælger animalske proteinkilder vil det påvirke mine resultater.

      Så må man tage et valg og prioritere, og det står jeg ved, selvom det ikke er den ideelle verden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mette

      Nu er jeg selv studerende og lever udelukkende økologisk. Ja, jeg synes ærlig talt det er mega egoistisk at du i så høj grad støtter den dyremishandling der foregår.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Jeg bliver ærlig talt lidt harm over at blive kaldt egoistisk på det grundlag. Mit fokus med denne blog er at motivere andre til at komme ud og få rørt sig og spise sundere.

      At dit fokus er på udelukkende at spise økologisk er fantastisk for dig, og jeg kan kun støtte op om dit valg. Tvivler nu på at du aldrig nogensinde spiser produkter fra et dyr der har været konventionelt opdrættet. Vi lever desværre i et samfund hvor nogen har besluttet at dyr må behandles på den måde, og hvis man ønsker at spise ude eller gerne vil have bestemte typer produkter, så er det meget dyrt og begrænsede at leve udelukkende økologisk.

      Men jeg kalder ikke dig egoistisk af den grund. Jeg synes heller ikke det er egoistisk af dig at du ikke også bruger tid og energi på at lære om sundhed og motivation i forsøget på at hjælpe andre. Vi er alle forskellige.

      Min blog handler ikke om dyrevelfærd og jeg vælger at fokusere på det gode i verden og det gode i hverdagen, i stedet for det der bliver gjort forkert. Det er så nemt at pege fingre, men man må respektere hinandens valg og forskellige prioriteter.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jens

      Av, hvor Mette får den hård! Sådan!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Troels

    Hvordan smager de æggehvider fra Metro? – har læst de smager forfærdeligt, men jeg er interesseret i at købe dem selv pga. jeg spiser mange æg.. ca. 15 hele om ugen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Jeg synes ikke rigtig de smager af noget. Ligesom normale æggehvider :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning