Fasted cardio & breakfast

Min udvikling i billeder

Jeg har lavet dette indlæg for at vise min udvikling igennem de sidste år. Min krop har været igennem en enorm forandring, siden jeg ramte min højeste vægt på 86,6 kg. i maj 2011.

Ved at vise jer disse billeder håber jeg at i kan få et bedre billede af udviklingen, og at i forstår hvorfor vægten alene ikke er det man skal gå efter.. Min kropssammensætning har forandret sig mindst ligeså meget som min vægt.

Billederne er mine private billeder, og de fleste af dem er egentlig kun taget til mit selv, så jeg undskylder for rodet i baggrunden. Jeg føler dog det er vigtigt at i ser “hele mig”, og derfor offentliggør jeg dem alligevel.

“In order to get from what was to what will be, you must first go through what is.”
Anonymous

Juli 2011:
Vægten ligger omkring 85 kg.

lalala7 011lalala7 013 lalala7 017

September 2011:
Vægt omkring 82 kg.

september 2011 2

september 2011

Juli 2012:
Vægt omkring 69-70 kg.

Efter min mening var min form bedst i perioden fra juli-august 2012.
Der var stadig lidt for meget på benene, og jeg ville gerne have haft flere muskler på overkroppen, men i forhold til den udvikling jeg havde gennemgået på 1 år, så var jeg meget tilfreds her.

IMG_3196 IMG_3194

August 2012:
Vægt omkring 69-70 kg.

IMG_4626 IMG_4670

Slut september til oktober 2012:
Vægt mellem 66-68 kg.

Jeg fik en slem bakterieinfektion midt i september, og kunne ikke træne eller følge min diæt i nogle uger. Desuden ophobede jeg en masse væske, så da jeg endelig var rask var jeg oppustet og svækket. Min eneste mulighed for at komme på scenen og se nogenlunde ud d. 7. oktober var at indtage meget få kalorier, absolut ingen kulhydrater og forsøge at træne lidt i de sidste 2 uger op til. Træning var dog næsten umulig, da min krop var fuldstændig svækket efter sygdommen. Bare det at gå normalt var udmattende.

Når man sammenligner med billederne fra august synes jeg meget tydeligt man kan se at jeg er blevet tyndere, men at jeg har mistet stort set alle markeringer og muskler i kroppen. Det var også sådan jeg følte mig og så ud på scenen, og også det jeg blev dømt ned på til DM.

IMG_4924 IMG_4923IMG_4970 IMG_4963

Marts 2013:
Vægt: 79 kg. – har siden oktober 2012 forsøgt at tage på i muskler, men også bare generelt give kroppen masser af mad og næring efter den omgang den var igennem.
Det ser ud af mere, men fra oktober til nu har jeg faktisk kun taget 4 cm. på i taljen.
Jeg synes er meget pænt når man tænker på at der er røget 13-14 kg. på, på vægten.

20130323-212233.jpg

20130323-212259.jpg

6. oktober 2013 – i finalen til DM I Bikini Fitness!
Vægt: 70 kg. De sidste års hårde arbejde har givet resultater. Fedtprocenten er langsomt faldet og lå på denne dag på 13%. Resultatet til konkurrencen blev finaleplads og en placering som nr. 6.

If you can dream it, you can do it!

DM2013BBdk71376419_573901002645717_2084865978_n

“We may run, walk, stumble, drive or fly, but let us never lose sight of the reason for the journey, or miss a chance to see a rainbow on the way.”
– Gloria Gaither

21 Kommentarer

  • Sofie

    Waaauw for en udvikling du har været igennem. Jeg har kæmpe respekt for dit arbejde med din krop. Virkelig flot!!! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • AM

    Det er godt nok en flot udvikling – super sejt. Må jeg spørge om hvor høj du er?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Super flot! Hvordan kom du til at se ud som du gjorde i den grønne bikini? Det ser super godt ud :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Tusind tak Maria :) Opskriften var masser af hård træning og sund kost igennem et års tid… ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mikala

    Super sejt gået, så flot udvikling!!!

    KÆMPE forbillede!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine Bonde

    HOLD nu op en udvikling du har gennemgået. Imponerende og inspirerende! Hvordan så din kost ud da du var på diæt op til konkurrencen? (har forgæves forsøgt at lede efter sådan et indlæg på bloggen)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Det er så skønt og ærligt et indlæg – fantastisk, og tak fordi du deler det. Det er virkelig inspirerende! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Wauv. Det var lige sådan et indlæg, som jeg gerne ville se. Og hvor er det stort af dig, at du vil dele dine private billeder. Tak for det, det er meget inspirerende:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Wow! Må jeg spørge hvordan dit trænings program så ud omkring slut september-oktober 2012, hvis du stadig kan huske det sådan nogenlunde og hvordan du spiste på en typisk dag?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      I slut september/oktober trænede jeg stort set ikke, da jeg var for træt og afkræftet. Det var virkelig minimalt, og havde inden decideret plan.
      Kostmæssigt var det 99% protein: lidt grønt og en masse shakes og BCAA – men at leve på den måde er bestemt ikke noget jeg anbefaler og da jeg begyndte at spise normalt igen tog jeg 16 kg. på på kun nogle måneder. Så det kan bestemt slet slet ikke anbefales at følge dén kostplan. Men effektivt og afkræftende, det var det ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fit´n Run

    Virkelig flot udvikling :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Er glad for jeg har fundet din blog, du er meget inspirerende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Hello!

    Hvordan forholder du dig til protein pulver osv? Jeg synes bare man læser så mange forskellige anmeldelser om hvor syntetisk whey protein kan være, som jo er en af de mest populære?

    Vh Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline

      Desuden utrolig inspirerende blog du har, som jeg helt sikkert vil benytte mig af.
      Det jeg virkelig godt kan lide ved den, er at du ikke har været en af de piger som har den der genetiske flotte krop, men at du derimod har knoklet røven ud af bukserne for at opnå disse resultater. Håber du forstår hvad jeg mener og at du ikke misforstår mig.
      Arbejder selv hårdt for at smide de overflødige kg og få en større muskelmasse!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • amandalouise

      Jeg bruger proteinpulver fra Fitnessguru og er meget glad for deres produkter. De indeholder jo kunstige sødestoffer, men i så små doser som man indtager det i denne forbindelse, mener jeg ikke at det er et problem for os :)
      Whey er populært fordi det er billigt at udvinde, proteinet er i høj kvalitet og optages let. Der findes også smagsløse varianter som ikke indeholder alle mulige smagsstoffer mv. hvis det er det du ønsker at undgå.

      Og mange tak for de pæne ord :)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ser rigtig godt ud :) Jeg har selv det samme som du havde i starten med mavefedt, hvordan fik du det væk og hvor lang tid tog det? Tænker hvilke øvelser du lavede og hvor meget konditionstræning du lavede? Respekt herfra :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Wauw, sikke en flot udvikling, og hvor må du have kæmpet for at nå dertil! Det der var mest tankevækkende for mig, da jeg læste indlægget var, (som du også selv skrev i indledningen) at det ofte ikke er vægten, der betyder så meget, men mere kompositionen af kroppen. For man kan ofte have en tendens til at tænke alt for meget over det tal, men hvis man rent fysiologisk er sundere og med lavere fedtprocent samt højere muskelmasse med en højere vægt, så er det jo klart at foretrække. Har selv oplevet at tallet steg, men fedtprocenten røg ned og muskelmassen op, men der kunne jeg stadig ikke slippe tanken om tallet på vægten – but working on it ;-)

    De bedste hilsener, Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amanda Louise

      Hej Rikke

      Tusind tak for de søde ord! JA, du har nemlig helt ret i at kropssammensætningen er meget vigtigere end vægten. Godt at høre at du også arbejder på at slippe tanken om den dumme vægt, og i stedet kan se at det er langt sundere at arbejde på at få muskelmassen op og fedtprocenten ned :)
      Rigtig meget held og lykke fremover :)

      Mvh. Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Morten

    Altså først og fremmest er det vildt godt gået. Men det er eddermanme også sejt og modigt du deler din historie og før-billederne. Respekt herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fasted cardio & breakfast