Dagen i dag... Og på gensyn :)

I’m baaaaack!

Og nuuuuuuuuuiii hvor har jeg bare savnet jer! Jeg kan godt love at både min Instagram og Facebook har lidt under mine blog-abstinenser, haha… Jeg forlader jer aldrig igen <3

Har nydt at læse alle jeres dejlige kommentarer på mit sidste indlæg, og har taget alle jeres ønsker til mig. Nogle af tingene, fx. billeder og film af de forskellige øvelser, kan godt komme til at tage lidt tid at få implementeret, men det er helt sikkert noget jeg vil arbejde på. Problemet er bare at jeg helst træner alene, det er min “me-time”, og så er der jo ikke rigtig nogen til at tage billederne. Men jeg er helt enig, det kunne være rigtig fedt, så jeg prøver at finde på noget :)

Jeg er så glad for at høre at i generelt synes om bloggen som den er. Jeg følte den var blevet lidt kedelig og monoton, men hvis i ikke er kommet dertil endnu, så kan jeg jo fint nå at rette det op :)

Hvad har jeg lavet i denne blog-fri uge? Jeg har brugt ugen på at prøve mit nye træningsprogram og min nye kostplan af, og på at finde ud af nogle personlige ting.
Ugen har været hård og jeg har været lidt trist, men nu er jeg kommet ovenpå igen, stærkere end nogensinde :)

Jeg glæder mig til at dele mine kost- og træningstips med jer igen. Allerede nu vil i kunne se at der er blevet lavet lidt om på de faste sider, blandt andet “Alt om mig” og “Bestil program” – derudover vil der i fremtiden komme indlæg om hvordan jeg er begyndt at spise efter principperne i “Intermittent fasting” og så har jeg besluttet at jeg vil prøve at være liiiidt mere åben og ærlig her på bloggen. Gøre den lidt mere personlig.

Indtil nu har jeg haft en ret skrap afgrænsning mellem private-mig og blog-mig, forstået på den måde at jeg har forsøgt kun at skrive positive, inspirerende blogindlæg og holdt de negative ting lidt for mig selv. Men livet er jo ikke lutter lagkage, og mit liv er slet ikke perfekt. Og det er måske på tide at i får lidt et indblik i de sider også. Jeg vil i hvert fald give det et forsøg…
Men frygt ej, jeg er en “glass-half-full-kinda-girl” så det bliver ikke en depri-blog eller noget, bare lidt mere… Ærlig…

20130323-212233.jpg

Der kommer et nyt indlæg i morgen tidlig. Indtil da må i have det fantastisk!
I’m glad to be back! <3

4 comments

 • Connie

  Velkommen tilbage :-) … Flot at du vil gøre din blog mere personlig … bare du husker at passe på dig selv, og at der stadig godt må være en blog-del og privat-del :-) … Glæder mig til at følge mere med i din træning og kost :-)

  Rigtig god søndag :-)

  http://www.larsenringsted.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Connie

   Mange tak :)
   Jeg skal nok passe på mig selv, og stadig holde mange ting private… De ting jeg vil dele er dem jeg tror andre kan have glæde af at læse.
   Tak for omtanken :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Larsen

  Hvor træner du henne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Malene

   Lidt rundt omkring, men mest i Fitness World :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagen i dag... Og på gensyn :)