Dagens træning

Dagens træning

20130303-160702.jpg

Jeg fik inspirationen til mave-workout’en fra denne fantastiske video på Youtube:

Jeg hader at træne mave, og hvis jeg skal være ærlig, så gør jeg det stort set aldrig. There, I said it!
Det er jo en dødssynd nærmest, men jeg bryder mig virkelig ikke om det. Og slet ikke hvis det skal tage 20-30 min. oveni min normale styrketræning.
Det er kedeligt, det gør ondt, øvelserne er dumme og jeg bliver træt og bleeeh! Haha, jeg er lidt ynkelig på det punkt.
Men denne workout er kort, nem og jeg kunne med det samme mærke musklerne arbejde og syre til. Fordi programmet er så kort, så kunne jeg godt presse mig selv igennem og blive ved.

Løbetræningen bestod af AT-intervaller. AT står for “anaerob tærskel” og meningen er at jeg løber intervallerne med en intensitet lige omkring/over min anaerobe tærskel, kommer ned og lunter/jogge i en relativt lang periode, og så tilbage igen. Nuuuuiii det var hårdt! Lagde ud med 10 min opvarmning og derefter 5×400 meter intervaller med 200 meter restitution ind imellem. Og så sluttede jeg af med at gå lidt op ad bakke på løbebåndet.

Nu er jeg meget træt, men på den rigtig gode måde. Resten af søndagen står på foodprep, oprydning og rengøring, lidt lektier hvis jeg når det, og så skal Kine og jeg nok i bio senere. Dejlig dejlig søndag :)

Ingen kommentarer

  • Den video må jeg prøve i morgen, hader nemlig selv mave øvelser. Synes de gør meget mere ondt end almindelige øvelser. Desuden træner jeg altid mave til sidst i mit program, hvilket også gør at man gerne bare vil have det overstået :))

    /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
    En blog om træning, løb og sund livsstil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • admin

      Lige præcis også sådan jeg har det, haha. Held og lykke med at prøve dem af i morgen! :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning