Dagens træning

Dagens træning

I dag var det egentlig meningen at jeg skulle løbe ugens lange tur, men kombinationen af kulde og mit dumme knæ gjorde at jeg i stedet tog ned i fitnesscenteret. Jeg tænkte at jeg ville løbe en lidt kortere tur på løbebåndet, og så kunne jeg altid skifte til crosstraineren eller cyklen hvis knæet var rigtig dumt. Men der var heldigvis ikke problemer, så tog sammenlagt 10 km på løbebåndet.

Lidt kortere end normalt, men ville ikke overdrive. Til gengæld blev intensiteten hævet en hel del da jeg både havde intervaller og bakketræning inde over.
Programmet så således ud:

 • 5 min. gang. Tempo 6,5/incline 2,0.
 • 5 min. roligt løb. Tempo 10,5/incline 2,0.
 • 5×400 meter hurtigt løb (Tempo: 11,5-12,5), 200 m. roligt løb (10,5) imellem. Incline 2,0.
 • 600 meter roligt løb. Tempo 10,5/incline 2,0.
 • 10 min. gang. Tempo 6,2/incline 2,0-5,5.
 • 3×2 min. gang på incline 15,0. 2x2min på incline 5,5 imellem.
 • Ca. 10 min gang. Incline 5,5.
 • Ca. 2 km. roligt løb. Tempo 10,5/incline 2,0.

Det virker måske lidt forvirrende, men det var en god kombination af hårdt arbejde og restitutionsperioder, og så holder det kedsomheden væk, når man hele tiden skifter hældning/tempo på båndet :)

20130330-145352.jpg

Jeg vil også lige dele min nye yndlings app med jer. Den hedder Fitradio, og der er en masse forskellige radiostationer/genrer at vælge imellem. Jeg bruger den til alle mine workouts for tiden, og er helt vild med de mange forskellige mix. Det gir’ god energi! :)

2 comments

 • Sille Sophie

  Vil du ikke snart lave et indlæg om din nye diæt, Intermittent Fasting! Jeg vil rigtig gerne høre mere om hvordan det virker for dig og om det evt. er noget for mig! :-)
  Du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej.. Træner også meget og går til stram op, step mm. Flere gange om ugen, men har svært ved at smide mavedellen og dem på siden!? Har du evt nogle godt tips.. Er det kosten jeg skal kigge på? Eller skal jeg begynde på løbeprogram?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning