Kender i det?

Dagen i dag… Og på gensyn :)

Jeg har haft en dejlig søndag :)
Først blev det 16 km løb og et par kilometers gang i det skønne vejr.

20130317-195944.jpg

Og her til aften tog jeg hjem til mine forældre som inviterede på aftensmad.. Lækre, friske, hjemmelavede burgere. Mums!

20130317-200129.jpg

I har måske lagt mærke til at jeg i den sidste tid har været lidt fraværende på bloggen, og det skyldes at jeg jo er ved at omlægge min kost og træning. Det har betydet at jeg ikke har haft overskud til også at blogge, da jeg faktisk har været lidt forvirret over hvilken retning jeg skal gå i herfra.
Min krop har også haft brug for en pause, og jeg har kun fået trænet 3-4 gange om ugen – det er meget lidt når jeg plejer at træne 1-2 gange dagligt!
Desuden har bloggen jo nu eksisteret i næsten 10 måneder, og mange af de ting der står på de forskellige sider skal opdateres.

Pga. alt dette har jeg besluttet at lade bloggen stå stille i den næste uges tid. Jeg vil bruge tiden på at få alle siderne tidssvarende og på at finde den fremtidige retning for bloggen.

Til det har jeg brug for jeres hjælp. Hvad vil i gerne læse mere om? Vil i have flere indlæg om mad, indlæg om kost og sundhed, om træning, Q&A, flere konkurrencer, mere om min kost og træning, mere om mit liv eller noget helt andet? Skriv en kommentar om hvad i gerne vil høre om i fremtiden. Jeg er ret åben for forslag, og også indstillet på at tage bloggen i en lidt ny retning.

Jeg glæder mig til at vende tilbage om en uge :)

Jeg vil stadig opdatere min Instagram, så hvis i savner mig kan i følge mig der så længe: amandalouisedk :)

I må have en rigtig dejlig uge! <3

Comment

 • Malene Larsen

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om hvad dine mål med din træning og kost er :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise-P

  Jeg kan rigtig godt lide at du ligger op hvad du træner af øvelser. Dog er jeg ikke lige inde i hvad de forskellige navne er for en øvelse, og må ofte google mig frem til det. Så måske en lille guide til de mest gængse øvelser du bruger. Jeg kan nemlig godt lide at blive inspireret af de meget konkrete indlæg du har om din træning, i stedet for en snak om træning generelt :)
  Ellers er jeg også glad for dine opskrifter, især på lækkerier, som er lidt sundere end ellers :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg kan godt lide at læse om din træning, så fortsæt endelig med at skrive om det. Jeg ved godt, at man som regel holder sine svage øjeblikke for sig selv, men jeg kunne da godt tænke mig at høre lidt mere om de perioder, hvor det hele måske ikke kører så godt, kost og træningsmæssigt. Hvad gør du for at holde modet oppe? Hvordan kommer du tilbage på rette vej?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Indlæg om hvordan man får en flad mave – måske ikke deciderede øvelser, men mere om hvor meget HIT træning man nok er nødt til at lave og så om kosten – for hvad hvis man gerne bare vil have 1-2 cheatdays – går det?. Er det helt forbudt med kulhydrater eller er de gode ok i små mængder? Synes selv det er svært – især at komme af med den lille bule, som ikke vil væk. Nogle vil måske mene det er ingenting, men det kunne være fedt med nogle råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Åhr havde lige skrevet et indlæg, men det forsvandt vist. Men jeg kunne godt tænke mig et flad-mave indlæg. Om kosten, hvad der skal til af HIT (bare et eksempel på det) og må man have cheatdays eller er det lutter sund kost uden kulhydrater. Og hvor meget styrketræning er nok?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Det kunne være interessant at høre mere om, hvordan det er at leve sådan – både op til konkurrencer og i hverdagen – og om, hvordan man når målet. Hvad kræver det egentlig konkret osv. Mere om mad ville i det hele taget være fedt, men nu i forvejen godt af dine workouts, som giver mig inspiration til mine egne ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Flere indlæg om kost, træning, sundhed og især dine motivationsindlæg med billeder og citater er skønne! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Og som Lika skriver kunne det være super fedt med tips til flad mave! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Personligt er jeg ret vild med strukturen på bloggen som den er, synes det er lækkert at der er et skift i indholdet. Sådan så vi læsere både kan høre om hvad du går og laver til hverdag af mad, træning og gjort dig af nye opdagelser, få et godt råd med på vejen, men samtidig få nogle motivations-billeder. Har i perioder fulgt andre blogs, hvor der KUN blev skrevet indlæg om kostplan, dette var bestemt interessant, men gjorde at jeg skulle søge efter fx motivation andre steder, ved at læse alt hvad du har på hjerte, kan jeg sætte mig ind i hvem du er som træningsmenneske og relatere mig til din sunde livsstil og få inspiration :-)
  Ergo – ønsker lidt af det hele!
  Rigtig god aften :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Jeg synes du har en superpersonlig tilgang til det at have en træningsblog – de fleste andre træningsblogs er sådan lidt det-her-har-jeg-læst-i-et-blad-og-vil-give-videre, hvor du har en meget mere seriøs tilgang til det. og det er jeg så vild med!
  Jeg er specielt glad for at du poster dine workout-schedules, det er superinspiration. Nogle gange bliver det dog lidt indforstået, jeg kunne godt tænke mig lidt mere detajlerede gennemgange af nogle af øvelserne – det kan være lidt kryptisk at vide hvad de går ud på kun ud fra navnet.

  Jeg glæder mig til du “kommer tilbage” ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Johansen

  Hej et par træningsvideoer kun også være fedt :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Christina Knudsen

  Personligt bruger jeg din blog til at lære af en, der er mere erfaren end mig selv inden for fitness-konkurrence-verdenen, da jeg selv er ved at kvalificere mig til at stille op som debutant :) Derfor synes, jeg at det er dejligt, at din blog er så varieret, som den er, og at den indeholder lidt af alle de elementer, du nævner – på den måde føler jeg, at jeg får en mulighed for at komme bag om, hvad konkurrence-verdenen kræver af forberedelser, tanker, kost og træning. Lækkert! Jeg synes dog, at du skal have særligt ros for Q&A. Det er vildt cool, at du gider at bruge tid på dét, og det er meget givende læsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  det kunne også være sjovt at se nogle billeder af dig hvor du ikke har træningstøj på, så man kan se hvordan du ser ud på en helt almindelig hverdag eller på en tur i byen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg er enig med alle de andre, særligt gode fif til dårlige perioder og træningsvideoer :-)
  og undskylder på forhånd hvis jeg gentager! Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om gode råd i forhold til kost. Fx hvor mange kulhydrater du mener man bør spise og sådan. Jeg ved godt det er individuelt for person til person, men hvis der er “overordnede retningslinjer”.
  Ellers, så vil jeg gerne sige, at jeg nyder at læse din blog. Du motiverer mig rigtig meget! Glæder mig til at du vender tilbage. God blog-fri-uge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line BS

  Jeg er vild med din blog – tjekker den dagligt! Og jeg er især glad for dine indlæg, der omhandler motivation (eller måske nærmere mangel på samme). De indlæg der både indeholder billeder af fantastisk flotte kroppe, men også motiverende citater er mums! Men eller er en af grundene til, at jeg følger din blog, at den er så varieret – så bliv ved med det! Jeg er enig i det, som nogle af de andre også siger – jeg kender ikke så meget til de forskellige øvelsers navne, så hvis du bare engang imellem gad lægge billeder op af øvelserne – eller videoer – og endnu bedre er det, hvis det er dig selv, der udfører øvelserne! Men tak for en sund, motiverende, stimulerende og underholdende blog :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tm

  Du har en virkelig interessant, læseværdig og underholdende blog. Er også en af dem der tjekker din blog regelmæssigt, og jeg vil glæde mig til, at du er tilbage med nye indlæg om kost, motion og motivation. – Stor tak for at du næsten dagligt bruger tid på at opdatere bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg er ret vild med bloggen, som den har været hidtil.
  Dog vil jeg rigtig gerne høre lidt mere om, hvordan du får det hele til at hænge sammen i din hverdag. Jeg synes selv, det er så svært at få studie, job, kæreste, træning, venner, madlavning, familie osv. til at gå op i en højere enhed, og vil gerne høre lidt om, hvordan du får dit liv til at hænge sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Amanda!
  Jeg kunne godt tænke mig at se dine basis ingredienser op til konkurrencer, altså når du cutter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fit´n Run

  Ihh kom snart og blog igen :)

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  KOM TILBAGEEEEEEEEE på bloggen! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er første gang jeg besøger din blog, og det bliver da helt sikkert ikke sidste gang :) Jeg finder din side rigtig motiverende og så sejt, at du træner op til marathon! Glæder mig til at høre mere om det! Ellers kan jeg rigtig godt lide, når der er fokus på kosten og at man selv kan få nye ideer til madlavning. Jeg er i gang med et vægttabs forløb også træner jeg til, at løbe 5 km uden pauser (og når det er gennemført, så har jeg en lille drøm om at løbe 10 km) :) Ha’ en god weekend!

  Rikke – http://www.sundtogsjovt.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej amanda. Hvilken app bruger du til gå- og løbeture?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Kamilla
   Den hedder Endomondo og kan downloades i app-store :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Kender i det?