Lunch

Foodprep

Den dårligste undskyldning for ikke at spise sund mad er, at det tager lang tid at lave og er besværligt.

Sådan her forbereder jeg min mad til de travle dage:

20130201-140436.jpg

Frosne grøntsager, kylling og en mellemstor sweet potato i skiver fordeles i en bradepande.

I dag krydrede jeg med salt, oregano og basilikum men man kan bruge hvad som helst man har lyst til.

Sættes i ovnen i 20-30 min ved 225 grader.

Så er der lavet mad til hele dagen :)
Jeg laver det tit klar om aftenen og fordeler det i madbokse som jeg kan tage med mig.

Ingen kommentarer

  • Det der ligner min aftensmad (altså ikke den mængde, but you know). Det er super nemt og smager skønt! :) jeg brugte så udover lidt frosne grøntsager også fintrevet knoldselleri, pastinak og gulerod og dryssede med peber og timian :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Hej Amanda.
    har først lige fået øjnene op for din side for et par timer tiden pga. den konkurrence Fitnessguru kører lig pt – så det var et held for mig ;)

    Jeg synes virkelig at du er super inspirerende og at læse din blog (har læst mig igennem over 16 sider nu) har bare givet mig EKSTRA blod på tanden.
    Jeg har altid set op det kvinder der stiller op til bikini fitness konkurrencer, og drømmer også om engang selv at gøre det (skal nok lige have samlet nogle penge sammen ;-)

    Har selv tit det problem med at jeg har lyst til noget sødt om aftenen. Så her på det seneste er jeg begyndt at blande lidt saftevand (den fra “fun light” da der kun er 7 kcal pr. 100 ml.) i lidt almindeligt vand eller noget vand med brus. Det smager super, og jeg synes selv at det er en god måde at få dæmpet sukkertrangen på, uden at ødelægge kalorietællingen.

    Alt i alt, er du en stor inspiration for mig.
    Og nøøj hvor ville jeg dog ønske at jeg blev sponsoreret af Fitnessguru. De har simpelhen de lækreste produkter, og jeg har næsten ikke mere whey tilbage.. Må skaffe mig nogle penge, haha :)

    Knus Tanja :)
    – Og held og lykke med konkurrencen, selvom der stadig er lang tid til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lunch