Dagens træning

Food Prep

Når man forsøger at spise sundt i en travl hverdag, så er tid og tilgængelighed tit de vigtigste faktorer for om man klarer den eller falder i.
Min erfaring er i hvert fald, at hvis jeg har et sundt og velsmagende måltid med mig i tasken, så ender jeg ikke med at spise en usund sandwich eller fastfood. Derfor forsøger jeg altid at lave min mad klar senest aftenen i forvejen, så det er ready to grab-and-go om morgenen.

20130217-182309.jpg
20130217-182446.jpg

Her er et eksempel på sådan en “food prep” til et par dage :) Carbs, grøntsager og kød skæres ud og tilberedes. Så er det lige klar til at portionsanrette og tage det med mig i morgen tidlig – no excuses!

På det øverste billede ser i rå udskåret peberfrugt, kogt broccoli, grillede sweet potatoes, bagte rodfrugter og grillet kylling.

Nederst ser i et stort fad med broccoli, rødbeder og pastinak – klar til at komme i ovnen. Under sølvpapiret ligger 3 kyllingefileter som kommer med i for at blive optøet. Bagefter griller jeg dem på vores seje grill :)

20130217-185524.jpg

No comments yet

No comments yet. Feel free to be the first one to leave a comment.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Previous post

Dagens træning