Yesterdays workout & todays cardio ;)

Nyt Gear

Har i den sidste tid været i gang med at udbygge min udstyrs-samling lidt, og i dag blev den endelig komplet med det fiiiiine lyserøde træningsbælte i kan se på billedet :)

20130111-195335.jpg

Jeg har valgt at begynde at bruge træningsbælte da jeg følte jeg var gået i stå på øvelser som squat og dødløft, rent vægtmæssigt. Det irriterede mig at jeg måtte stoppe øvelsen fordi jeg ikke kunne stabilisere godt nok i min core, selvom benene godt kunne fortsætte.
Jeg træner jo primært for hypertrofi i benene, og ønsker ikke at blive alt for muskuløs og bred i taljen, derfor ser jeg træningsbæltet som et godt hjælpemiddel.
I kan læse en kort artikel om brug af træningsbælte her.

Personligt mener jeg ikke man bør begynde at træne med bælte før man har 100% styr på teknikken og virkelig bliver bremset af ikke at kunne stabilisere nok – på trods af at man er stærk i sin core (!)
Jeg bruger det personligt kun til tunge set i øvelser som squat og dødløft.
Al opvarmning og lette set foregår uden.

Udover bæltet af jeg fået mig et par lifting straps (længst til højre i billedet) som jeg har brugt siden midten af december – jeg elsker dem! Jeg har altid haft et kæmpe problem med at mine underarme syrede til under rygtræning og i dødløft men endelig kan jeg give den 100% gas og virkelig udtrætte ryggen i stedet for mine stakkels hænder og underarme.

Det sidste jeg har købt er et par nye træningshandsker med håndledsstøtte. Har ikke brugt dem endnu, men er sikker på at jeg nok skal blive glad for dem også :)

Ingen kommentarer

  • Vil du ikke lave et indlæg, hvor du viser hvordan du bruger de forskellige ting, med billeder? :-) Forstår ikke helt de der lifting straps!

    God weekend, knus john-a :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Hej Amanda

    Har fulgt med i din blog et stykke tid, og synes den er super inspirerende :o)

    Vil bare lige høre dig ad, hvor du har købt hhv. dine handsker og lifting straps?

    Vh
    Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hej :-)
    Faldt over en hjemmeside idag der sælger handsker i alle mulige fine farver (bl.a. lilla!!), jeg kom til at tænke tilbage på dit indlæg hvor du ærgede dig over at alle handskerne så så maskuline ud.

    Anyway her er linket: http://www.ogorgeous.com/product/fitness-gloves-new-colors
    Så kan det jo være du kan bruge det?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterdays workout & todays cardio ;)