Dagens træning

Bodies Of Work

“Bodies of Work is a celebration. It’s a jaw-dropping, thought-provoking collection of inspirational physiques. It showcases the hard work, dedication, and passion of 12 elite athletes. It highlights the beauty, power, and potential of the human body. It drives us to become our best selves.”

Da jeg så billederne tænkte jeg bare “wauw!” … Og så var det en smart måde lige at få terpet lidt mere anatomi, haha.. Kroppe er virkelig fascinerende!
Se galleriet her og fortæl mig gerne hvad det får jer til at tænke på?

 

Ingen kommentarer

  • Ja hvad skriver man lige til de billeder.
    Hold nu kæft nogle helt fantastiske kroppe. Det er ikke fordi jeg egentligt synes mændene er så flotte. Jeg synes faktisk de er for tynde. Deres musklefibre er for tydelige. men det er vel hele meninge med de her billeder og det de stiller op i.

    Amanda layton er lækker. kan godt lide pigerne er ret feminie på trods af store muskler.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Billederne er flotte og kunstneriske. Jeg synes hverken tøserne eller fyrene er specielt flotte. Men det er virkelig fantastisk imponerende, hvad de har gjort med deres kroppe. Stor respekt for det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Først og fremmest er det nogle rigtig flotte billeder. Jeg vil give Heidi ret i manden er lidt for senet. Alligevel synes jeg også der er referencer til fascismens og nazismens kropsdyrkelse, med mennesket som en overlegen maskine. Det ser jo næsten ud som om de er formet af stål!
    Men nu bliver man jo ikke fascist af at være glad for at træne ;) Fortsæt det gode arbejde Amanda – du er sej!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning